Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Nisan 2018

Başkan Türkmen, “Muhtarlık binası değil, adeta şato”

Başkan Türkmen, “Tabi muhtarlık var, muhtarlık var. Şimdi Allah aşkına soruyorum, burası muhtarlık mı? Böyle bir şato. Böyle bir villa, Böyle bir köşk. Hayırlı olsun” diye ifadelerde bulundu.

Üsküdar Belediyesi ve Metro Raylı sistemler müdürlüğünün ortaklaşa yaptığı Bulgurlu Mahallesi Muhtarlık Binası açılışı, mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılışa Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve mahalle sakinleri katıldı.

DELİBALTA, BAŞKAN TÜRKMEN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Üsküdar Belediyesi ve Belediye Başkanını öven sözlerle konuşmasına başlayan İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, “Muhtarların sorunlarını çözen bir belediye başkanımız var. Muhtarlığın önemini anlayan ve Üsküdar’da bizlere değer veren ve sahip çıkan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Görüyorsunuz artık muhtarlı binalarımız köşk gibi. Bu da başarılı bir yerel yönetici Hilmi Türkmen başkanımızın sayesinde oluyor. Allah kendisinden razı olsun. Muhtarlık binamız hayırlı olsun” diye konuşmasını tamamladı.

BAŞKAN PEHLİVAN, ÜSKÜDARLILARI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SAHİP ÇIKMAYA DAVET ETTİ

Açılışta bir selamlama konuşması yapan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, “Dün itibariyle benim ve teşkilatımızın önünde 24 Haziran gibi bir tarih var. 24 Haziran ve 24 saat, yani 24’te bir hikmet var diyorum. 24 saat çalışarak inşallah 24 Haziran’a hazırlanmaya başlıyoruz. Bulgurlu mahallemizi seviyoruz. Bulgurlu mahallemizin Üsküdarlı liderine sahip çıkacağına eminiz. O bir Üsküdarlı. Hepimizin komşusu. Üzerimizde komşuluk hakkı var. Ona sahip çıkmaya hazır mıyız” şeklinde konuştu.

“BURASI MUHTARLIK MI? BÖYLE BİR ŞATO. BÖYLE BİR VİLLA, BÖYLE BİR KÖŞK”

Üsküdar’da Muhtarlık binaları ile ilgili hedefi yüksek tuttuklarını ifade eden Başkan Türkmen, “Tabi muhtarlık var, muhtarlık var. Şimdi Allah aşkına soruyorum, burası muhtarlık mı? Böyle bir şato. Böyle bir villa, Böyle bir köşk. Sayın Delibalta dediki ‘köşk’ gibisi fazla, köşk. Hayırlı olsun. Bu binalar, bu yapılar, bu eserler tabii ki de önemli, ama bizim asıl hedefimiz; milletimizin kalbinde, gönlünde yer edinmek istiyoruz. Hizmet makamı olarak bu milletin gönlünde yer edinebildiysek inşallah bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz ” diye konuştu.

“BU BAYRAĞI YERE DÜŞÜRMEDEN DAHA İLERİ GİTMEK”

Son olarak kürsüye gelen Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Buralarda oturmak yetmiyor. Buralardan vatandaşımıza ulaşmak, vatandaşımızın olduğu her yerde olmak gibi bir şiarımızda var. Bunun da muhtar arkadaşlarımızın tarafından algılandığını ve bu yolda yüründüğünü bizati yerinde gözlemlemiş durumdayım. Daha iyi olmak, bu bayrağı yere düşürmeden daha ileri gitmek dileğiyle diyorum” dedi.

İlginizi çekebilir

Çekmeköy’e yeni metro hattı

Çekmeköy’e yeni metro hattı

selyus