Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Ocak 2016

Beykoz Belediyesi yerel basınla buluştu

Beykoz Belediyesi “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla ilçedeki basın mensuplarını ağırlandı. Etkinliği Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk ve Muharrem Kaşıtoğlu katılarak basın mensuplarını yalnız bırakmadı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Beykoz Belediyesi’nin yerel basın mensupları için düzenlediği etkinlikle kutlandı. Programa katılan gazeteciler stresli gündemi bir kenara bırakarak, sohbetin, müziğin ve hamsinin tadını çıkardılar.

Hobi Bahçesi kafeteryasında Beykoz Belediyesi ve Basın Danışmanı Muzaffer Topcu ev sahipliğinde, samimi bir atmosferde gerçekleşen programda Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk ve Muharrem Kaşıtoğlu mensuplarını yalnız bırakmadı.

İlçenin haber yükünü çeken gazeteciler, gecede kendileri için hazırlanan hamsilerin tadına bakarken, ‘Grup Hicaz’ fasıl grubunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik edip, keyifli vakit geçirdiler.

SALİM ÖZTÜRK, “KÖTÜ HABERLERİN OLMADIĞI BİR YIL DİLİYORUM”

Misafirlere Başkan Yücel Çelikbilek’in selamını ileten Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, yerel basının kamuoyunu aydınlatma adına önemli bir misyonu yerine getirdiğini vurgulayarak, “Gazete köşenizdeki değerlendirmelerinizde vatandaşı doğru bilgilendirme adına haberin kaynağına dikkat etmenizi, bu konuda daha hassas davranmanızı diliyorum. Bu özel gününüzü kutluyor, bir gün ya da bir yıl değil,  her zaman için mutlu, huzurlu, barış dolu yalansız, kazasız ve ölümsüz, kötü haberlerin olmadığı bir yıl temenni ediyorum.” diye konuştu.

MUHARREM KAŞITOĞLU, “FELSEFEMİZ DOĞRULUK OLMALI”

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu konuşmasında:  “Bütün emektar gazetecilerin günü kutlu olsun. Gazetecilik, benimde içinde yer aldığım bir konum, hayat bu ortamlarda bize çok ders verdi. Bir mesleği yaparken yarın kişilerle karşılaştığımızda yüzlerine bakabileceğimizi düşünelim. Bizde geçmişte bunlara dikkat ettik, hakkaniyetli olmaya çalıştık. Günlük çıkarlar çerçevesinde yaptığımız haksızlığın yarın ortaya çıkacağını unutmamak lazım. Felsefemiz her zaman doğrular olmalı. Dünya görüşümüz gazeteciliğimize yön vermemeli. Yapacağınız haberde doğruluk noktasında muhatapların teyidini almak gerekir. Sizlerde haberciliği bu çerçevede yapmaya gayret etmelisiniz” dedi.

Programın sonunda Başkan Çelikbilek’e, yetkililere ve Basın Danışmanı Muzaffer Topcu’ya organizasyon için teşekkür eden gazetecilere, gecenin anısına çeşitli hediyeler takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

selyus