Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Ocak 2016

Beykoz Kent Konseyi’nde genel kurul yapıldı

Beykoz Belediyesi’nin 2015 yılı Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu’nun başkanlığında gerçekleşti. Başkan Kaşıtoğlu, “Anadolu Yakası Kent Konseyi’nin bu ayki toplantısının ev sahipliğini biz yapacağız, yeni dönem çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını dilerim”

İlçe sakinleri için yerel yönetimde, katılımcı, demokratik bir yapının oluşturulması amacıyla çalışmalar yapan Beykoz Belediyesi Kent Konseyi düzenlediği toplantıda, yıl içinde gerçekleştirdiği çalışmalarını ve yapılacak olan etkinliklerini değerlendirdi. Komisyonların yürüteceği faaliyetlerin alanları belirlendi.

Genel Kurul Toplantısı Beykoz Kent Konseyi Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Muhtarlar, STK temsilcileri, Kent Konseyi Yönetim Kurulu ve gönüllü üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Beykoz Belediyesi Kent Konseyi yaptığı çeşitli etkinliklerle, geniş bir katılım sağlayarak ilçe sakinleriyle birlikte yönetmeyi, tarihi ve kültürel zenginliklerini birer cazibe merkezi haline getirmek suretiyle bölge turizmini canlandırarak modern ve yaşanabilir bir kentin oluşumuna, sosyal uzlaşı ortamına katkı sağlayarak çalışmalarını gerçekleştiriyor. 

MUHARREM KAŞITOĞLU, “ÜLKEMİZİN KARDEŞLİĞİNİ VE RENKLERİNİ YANSITACAK İŞLERE İMZA ATMALIYIZ”

Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu dikkat çekici, nitelikli, kıymetli çalışmalar yapacaklarını belirterek, şu konuları aktardı: “Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden dolayı bizler de ilçemizde düzenleyeceğimiz kültür-sanat etkinliklerini erteledik. Beykoz’da sosyal hayatımızda önemli yeri olan Beykoz Çayırı Festivali’ni dört yılda bir kere yapabildik. Bunun nedeni şehit haberlerinden duyduğumuz derin acıdır. Biz Türkiye vatandaşları olarak sorumluluklarımızın bilincinde, hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Terörün amacı da normal yaşantımızı durdurmak. Kent Konseyi olarak yapacağımız çalışmalarla ilçemizin, yörelerimizin ve ülkemizin kardeşliğini, birlikteliğini ve renklerini yansıtacak işlere imza atmalıyız. Anadolu Yakası Kent Konseyi’nin bu ayki toplantısının ev sahipliğini biz yapacağız, yeni dönem çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Toplantıda kabul edilen yönergeyle, Beykoz Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin kurulmasına karar verildi.

İlginizi çekebilir

İstanbul’da şiddetli patlama

İstanbul’da şiddetli patlama

selyus