Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Şubat 2017

Beyoğlu Belediyesi fotoğrafçılık atölyesi kursları başlıyor

Beyoğlu’nda 13 dönem boyunca yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı Gençlik Merkezi Fotoğrafçılık Atölyesinde 14”üncü dönem için kayıtlar başladı. Atölyeye katılan gençlerin çalışmaları Gençlik Merkezinde sergilenecek.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezinde açtığı ücretsiz eğitici kurslarla gençleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor. 13 dönem boyunca yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı Gençlik Merkezi Fotoğrafçılık Atölyesi’nde 14’üncü dönem için kayıtlar başladı. Fotoğrafçılığa dair temel teorik bilgilerin yer alacağı atölyede, gençlerin öğrendiklerini pratiğe dökebilmeleri için şehir içi gezileri de düzenlenecek.

Tamamen Ücretsiz ve Sertifikalı

Her dönem sonunda olduğu gibi bu atölye tamamlandığında da katılımcıların çalışmaları Gençlik Merkezinde sergilenecek. Ücretsiz ve sertifikalı olan fotoğrafçılık atölyesinde kayıtlar kontenjan ile sınırlı olacak. Atölyeye katılmak isteyenler, nüfus cüzdanı fotokopisi, bir fotoğraf, öğrenci belgesi ya da diploma fotokopisi ile Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’ne başvuruda bulunabilecek.

selyus