Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Haziran 2016

Çekmeköy Ömerli’de el emeği göz nuru sergisi

Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi ile Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi’nin Reşadiye, Ömerli, Koçullu, Sırapınar, Hüseyinli Mahallelerinde 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı kurslarının kapanış töreni Ömerli’de gerçekleşti. Programda ayrıca kursiyerler tarafından bir dönem boyu yapılan el emeği göz nuru çalışmalar sergilendi.

Çekmeköy Belediyesi ile Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi’nin Reşadiye-Ömerli-Koçullu-Sırapınar-Hüseyinli Mahallelerinde ortaklaşa düzenlediği ve 6 ay süren hanımlarla ilgili el sanatları, gençlerle ilgili savunma sporu, çocuklarla ilgili müzik kurslarının 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı kapanış töreni Ömerli’de gerçekleşti. Törende ayrıca kursiyerler tarafından bir dönem boyu yapılan el emeği göz nuru çalışmalar sergilendi. 

Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi’nin 2015- 2016 Eğitim Öğretim yılı kapanış töreni ile yılsonu sergisi Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde, Ömerli ve civar mahalleler Çekmeköy Belediyesi Bölge Sorumlusu Neşegül Çiftçi tarafından Ömerli Görsel Sanatlar Merkezi’nde organize edildi. Törene Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Çekmeköy Halk Eğitim Müdürü Mustafa Kemal Toplaoğlu, Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, kursiyerler ve öğrenciler katıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye ve halk eğitim müdürlüğünün birlikte düzenlediği ve 6 ay boyunca devam eden kurslarda emek veren öğretmenlere teşekkür ederek, kursiyerleri de tebrik etti. 

selyus