Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 19 Ağustos 2016

Çekmeköylü çocukların sünnet heyecanı

Çekmeköy Belediyesi’nin geleneksel toplu sünnet programında 685 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attı. Sünnet olan çocukların heyecanlı olduğu gözlendi.

Çekmeköy Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği toplu sünnetlerde bu yıl 685 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını attılar. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yaz başında kayıtları başlatılan sünnet çalışmalarında sünnet olan 35 çocuk ve ailelerini belediye binasında misafir etti.

Ailelere hitaben konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu yıl ülkemizde yaşanan hainlikler ve terör olayları sebebiyle eğlence tertip etmedik. İstedik ki bugün burada sizlerle hasbihal edelim. İnşallah önümüzdeki sene bu terör olayları sona ermiş olur. Bizde bir dahaki sene düzenleyeceğimiz şölende bu yıl sünnet olan çocuklarımızı da orada ağırlarız. Toplamda 685 çocuğumuzu sünnet ettirdik. İnşallah bu gençlerimizi vatana millete hayırlı evlatlar olurlar. Sizlerde nasıl bugün sünnetlerini gördüyseniz aynı şekilde okullarını bitirdiklerini ve düğünlerini de görürsünüz” dedi.

Çocuklarla hatıra fotoğrafları çeken Başkan Poyraz, sünnet olan çocuklara içerisinde Çekmeköy Çocuk Dergisi, bayrak, balon, oyuncak araba ve mini gece lambası olan bir hediye çantası verdi.

  

selyus