Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Ağustos 2018

Esenyurt’ta Alatepe’nin uygulamaları AK Parti’ye zarar veriyor!

Esenyurt Şehit ve Gazi Aileleri Sağlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Karakaya’ya önceki Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından verilen büfe, yeni Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe tarafından yıktırıldığı iddia ediliyor.

Tabi bir önemli iddia da Şehit ve Gaziler derneğinin yeri yıkılırken hemen yüz metre yanındaki Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe’nin eşinin işlettiği gurme simit büfe daha da büyütülüyor! Tüm bu iddialarla ilgili Alatepe’nin açıklama yapması gerekiyor!

Ayıraca AK Parti’ye gönül veren Esenyurtlular, belediye başkanının bu olumsuz girişimleri partiye zarar verdiğini ifade ediyorlar.

En önemlisi de son seçimlerde HDPKK’nın yüzde 23 küsür oy aldığı ilçede, Başkan Alatepe’nin  insanları kucaklaması gerekirken böyle yanlış işlere kalkışmasının hesabını genel merkeze zor verir diyorlar..!!

Vatandaşlardan gelen yoğun tepki üzerine bir açıklama yapan dernek başkanı Karakaya, “Bende anlamıyorum, başkanla bir sorunum yok ama sorun yapıyorlar galiba. Başkanımı yanlış bilgilendiriyorlar. Bu siyasete olan şeyler. Öküz ölür gönü kalır, yiğit ölür namı kalır. Bu vatanın evladıyız. Benim Güneydoğuda vatani görevimde elde ettiğim 19 teşekkür belgem var. Bunları bana benim kahraman komutanlarım verdi” diye tepki gösterdi.

BİR TEPKİ DE BBP’DEN GELDİ..!!

selyus