Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 18 Şubat 2017

Gençlerle Baş Başa olan Başkan Poyraz soruları cevapladı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Özden Cengiz Anadolu Lisesi’nde gençlerle buluşarak sorularını cevapladı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz liseleri ziyaret ederek gençlerle buluşuyor. ‘Gençlerle Baş Başa’ projesi kapsamında ziyaretlerini sürdüren Başkan Poyraz, Özden Cengiz Anadolu Lisesi’nde gençleri dinledi.

Geleceğimizin teminatı ve yöneticilerini dinlemek onları anlamak için yapılan bu program bizim için çok önemli. Bugün mikrofon sizin. Siz soracaksanız biz cevaplayacağız diyen Başkan Poyraz, gençlerden gelen Çekmeköy’e yapılan yatırımlar, eğitim sitemi, ulaşım ve okullarında ki projeler gibi çeşitli konulardaki sorulara tek tek cevap verdi. 

Başkan Poyraz, gençlere ve okul yönetimine eğitim döneminin ikinci yarıyılının başındaki ilk programa ev sahipliği için teşekkür ederken “Geçtiğimiz yıl düzenlenen Uluslararası Bilim Olimpiyatlarımızda bu okuldan dereceye giren öğrencilerimiz vardı. Bilimle ilgilenen gençleri cesaretlendirmek ve yerli bilimsel çalışmaların artırılmasını sağlamak amacıyla hazırlanan Uluslararası Bilim Olimpiyatlarımız bu yıl Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç adına düzenleyeceğiz. İkincisi düzenlenen Uluslararası Olimpiyatlar da sizlerin de projelerini görmek istiyoruz.” dedi.

selyus