Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Şubat 2017

Hasan Can, Sivaslılarla buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul Sivaslılar Derneği’nde Sivaslılar ile bir araya geldi.

Toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu ve Mustafa Küçükkapdan, İstanbul Sivaslılar Derneği Başkanı Seyit Boyraz, STK temsilcileri ve birçok Sivaslı katıldı.

İstanbul Sivaslılar Derneği Başkanı Seyit Boyraz, Başkan Hasan Can’a derneklerine yaptığı katkılardan ve toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sivaslı olan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu da bir konuşma gerçekleştirdi ve Sivaslı hemşehrilerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can konuşmasını gerçekleştirdi. Türkiye’de geçmişten günümüze kadar uygulanan yönetim biçimlerini ve yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı sistemini değerlendiren Başkan Hasan Can, “Yeni anayasa ile birlikte Türkiye’de hükümet krizi diye bir şey kalmayacak” dedi. Başkan Hasan Can, “Bu sistemin bizi en çok ilgilendiren tarafı istikrardır. Bu ülkenin istikrara ihtiyacı var. Ülkemizin kalkınma dönemleri hep tek başına iktidarın olduğu dönemlerdir” dedi ve konuşmasına “Sivaslı kardeşlerimiz bizim her zaman dostumuz olmuştur” diyerek son verdi.

Toplantının sonunda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul Sivaslılar Derneği Başkanı Seyit Boyraz’a Ümraniye Belediyesinin Meslek Edindirme kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli cam tabak hediye etti. İstanbul Sivaslılar Derneği Başkanı Seyit Boyraz da, Başkan Hasan Can’a lale motifinin işlendiği bir tablo hediye etti.

selyus