Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 2 Temmuz 2016

Hasan Can, “Yapılan tüm bu hizmetler emek ve sabır istiyor”

Ümraniye Belediyesi, ilçeye kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor. Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Aşevi, Sosyal Market ve Sosyal Tesis binası kısa sürede tamamlanarak hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Başkan Hasan Can, “Yapılan tüm bu hizmetler emek ve sabır istiyor” dedi.

Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılan ve kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Aşevi, Sosyal Market ve Sosyal Tesis hizmet binasının açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. Törene Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Ümraniye Necip Fazıl Mahalle Muhtarı Kadir Delibalta, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, “Göreve geldiğimiz 2004 yılından bu yana Belediye Başkanımızın önderliğinde ve talimatlarıyla başlattığımız hizmet seferberliğimiz ilk günkü heyecanımız gibi devam ediyor” dedi. 12 yıllık süre içinde ilçeye 350’yi aşkın birçok kalıcı eserin kazandırıldığını söyleyen Ejder Batur, Necip Fazıl Mahallesi’nde açılışı yapılan Aşevi, Sosyal Market ve Sosyal Tesis binası hakkında teknik bilgiler aktararak, binanın mahalleliye ve Ümraniyelilere hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasını noktaladı.

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Ümraniye Necip Fazıl Mahalle Muhtarı Kadir Delibalta yaptığı konuşmada, mahallelerine kazandırılan kıymetli eserden dolayı yaşadıkları mutluluğu dile getirerek Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, “Güzel bir hizmet binasının daha açılış töreni için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yeni hizmet binamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yaklaşık olarak 1 aydan beri Ümraniye’de neredeyse her hafta bir açılış gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Değerli Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can’a teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN HASAN CAN: “DEMEK Kİ, RABBİM BİZE HAYRI MURAD ETTİ”

Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bugün burada hep beraber bir mutluluğu daha yaşamak için toplandık. Rabbime binlerce kez şükür olsun” dedi. İnsanın yaptığı hizmetleri görmesinden duyduğu mutluluğu hiçbir kelimeyle tarif etmek mümkün değil diyen Başkan Hasan Can, “Yetimin, öksüzün, kimsesizin korunup gözetilmesine matuf olarak yaptığımız bir hizmet binamızın açılışını geçekleştiriyoruz. Elhamdülillah, rabbim 12 yılda bize bu eserlerden yüzlercesini yapmayı nasip etti. Bu bir nasip işidir. Demek ki; rabbim bize hayrı murad etti” dedi. Yaptığımız hizmetlerin artık sayısını unutuyoruz diyen Başkan Hasan Can, “Sadece ramazan ayında 20 açılış yaptık. Yapılan tüm bu hizmetler ise emek ve sabır istiyor” dedi. Açılışı gerçekleştirilen Necip Fazıl Mahallesi Aşevi, Sosyal Market ve Sosyal Tesis hizmet binaları hakkında etraflıca bilgi veren Başkan Hasan Can, binanın depreme dayanıklı yapıldığının da altını çizerek, “Binanın yapılmasında emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı eylesin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu kısa bir konuşma yaptı. Dervişoğlu, “Böylesine anlamlı bir günde Ümraniye Belediyemizin açılışını gerçekleştirdiği Aşevi, sosyal market ve sosyal tesis binası sebebiyle sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Necip Fazıl Mahalle Muhtarı Kadir Delibalta, Başkan Hasan Can’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra Başkan Hasan Can ve protokol üyeleri yeni hizmet binasının açılış kurdelasını keserek, binayı gezdi.

selyus