Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 23 Ağustos 2018

Hilmi Türkmen, “Aslolan camdan değil candan bayramlaşmadır”

Üsküdar Belediyesi Geleneksel bayramlaşma programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bayramların sadece tatil olarak değerlendirilmesi hoş değil, aslolan camdan değil candan bayramlaşmadır. Bu programı da bu yüzden her bayram yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Üsküdar Belediyesi Geleneksel bayramlaşma programı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Mihrimah Sultan Camii İmam Hatibi Kasım Kuzyurt’un Kur’an tilavetiyle başlayan programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve Üsküdarlılar katıldı.

Kurban Bayramı bayramlaşma programında bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bayramlar dayanışma ve paylaşmaya vesiledir. Bu çerçevede bayram boyunca ihtiyaç sahibi 3000 aileye kurban eti dağıtımımız olacak. Bayramların sadece tatil olarak değerlendirilmesi hoş değil, aslolan camdan değil candan bayramlaşmadır. Bu programı da bu yüzden her bayram yapmaya çalışıyoruz. Bayramlarda mümkün olduğunca büyüklerimizi ziyaret etmeliyiz, çocuklarımızı da yanımızda götürerek onlara da bu geleneği aşılatmalıyız” dedi.

Bayram sonrası seri açılışlarla Üsküdar’da yoğun bir Eylül ayı geçirileceğini belirten Başkan Hilmi Türkmen’in konuşmasından sonra bayram duası ve toplu bayramlaşmaya geçildi.

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, daha sonra AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığında düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma programına geçerek teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı.

İlginizi çekebilir

Polonyalılar Beykoz’da

Polonyalılar Beykoz’da

selyus