İBB meclisinde konuşan Ömer Şahan’a CHP’li meclis üyelerinden cevap yarışı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündem dışı söz alan İBB AK Parti Meclis Üyesi Ömer Şahan, Kadıköy ve Kurbağalıdere ıslah çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ömer Şahan’ın konuşması biter bitmez 7’si Kadıköylü olmak üzere 14-15 CHP’li meclis üyesi aynı anda söz hakkı istedi. Meclisi yöneten Göksel Gümüşdağ Kadıköy CHP Meclis Üyesi Ülkü Koçar’a söz hakkı verdi. Koçar’da Kadıköy’e hiçbir şey yapmadınız gibi inkarcı cümleler kurarak konuşmasını kem kümlerle tamamladı!

İBB Meclisi Mart ayı dördüncü oturumunda söz alan AK Partili Meclis Üyesi Ömer Şahan, Kadıköy Kurbağalıdere’deki ıslah çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kadıköy eğer bugün isminin içerişindeki köy hecesine sıkışmamış bir kent haline dönüşmüşse bunda en büyük pay merkezi hükümet ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kadıköy’e kazandırdığı yüzlerce eser sayesindedir diyerek konuşmasına başlayan Ömer Şahan, “Kurbağalıdere, İstanbul Anadolu Yakası’nın Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye ve Üsküdar ilçelerini kapsayan 4 bin 611 hektar havza alanına sahip, aynı zamanda nüfus yoğunluğunun en çok olduğu yerleşim alanlarından geçen en büyük derelerinden bir tanesidir” dedi.

Ömer Şahan’ın konuşmasının ardından 7’si Kadıköy olmak üzere 14-15 CHP’li Meclis Üyesi söz hakkı isteyerek adeta birbirleriyle yarıştılar.

Kadıköy’ün CHP’li Meclis Üyesi tecrübeli siyasetçi Hüseyin Sağ ise diğer CHP’li meclis üyelerinin aksine gelişmeleri sakin duruşuyla uzaktan izledi.

Yaptığı etkili konuşmayla CHP’li Meclis Üyelerini adeta zıplatan Ömer Şahan’ı AK Parti’li Meclis Üyeleri uzun süre alkışladı.

ÖMER ŞAHAN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİ YAPILAN PROJELERLE SUSUTURDU

Ömer Şahan’ın “Artık Kurbağalıdere’de kurbağalar yalnız değil, artık balıklarda var! CHP’li milletvekilleri ve bazı meclis üyesi arkadaşlarımız sık sık buraya gidip eylem yapıyorlardı. Büyükşehir belediyemize, geçmiş dönem büyükşehir belediye başkanımıza hakaret ediyorlardı. Onlar artık bu eylemleri burada yapamayacaklar” diye açıklama yapınca mecliste söz alan CHP’li İBB meclis üyesi Ülkü Koçar, “Elindeki görseller ‘photoshop’ ile yapılmış, ya da projenin devamında olabilecek şeyler.

Kadıköy’e yapılan bir şey yok gibi gereksiz cümleler kurması üzerine tekrar söz alan Şahan, İBB’nin Kadıköy’e kazandırdığı proje ve hizmetleri tek sayınca CHP’li sıralarda cevap vermek yerine sessizlik hakim oldu.

selyus