Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 15 Ocak 2016

İsmail Erdem sözünü imzayla pekiştirdi

Sancaktepe Belediye’sinde mutlu son. 12 Ocak Salı günü gerçekleşen Sosyal Denge Sözleşmesi imza töreninde Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Bem-Bir-Sen 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve memurlar hazır bulundu.

Sancaktepe Belediyesi ile Bem-Bir-Sen 7 No´lu Şube arasında Sosyal Denge Sözleşmesi için karşılıklı imzalar atıldı. Başkan Erdem her zamanki gibi verdiği sözün arkasında durarak belediye bünyesinde çalışan memurlarını memnun etti.

Sancaktepe Belediyesi tarafından memurlar için düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Geçmiş zamanlarda yapılan sendikacılık ile günümüzde yapılan sendikacılık arasında olumlu yönden birçok fark var. Bu arkadaşlarımız üslup, hak arama ve kazanımların takibi konusunda azami nezaket sahibi olup, yapmış oldukları başarılı sendikal faaliyetler ile ülke huzuruna sağladıkları katkılar ve çalışma barışına gösterdikleri olumlu yaklaşımlar elbette kamu görevlisi memur arkadaşlarımıza da olumlu yansımaktadır.

Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen´e bir kez daha başarılar diliyorum. Sosyal Denge Sözleşmesi için yaptığımız artış ile moral ve motivasyonunuzun yükseldiğine inanıyorum. Bizler insanımıza hizmet etmekle mükellefiz. Bundan sonra daha çok azimle çalışacağınıza olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Bem-Bir-Sen 7 No´lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ise yaptığı konuşmada: “Belediye Başkanımız sayın İsmail Erdem’e, memur arkadaşlarımız adına düzenlemiş olduğu bu anlamlı gecede, sizlerle birlikte olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Belediye Başkanımız bir kez daha nezaketlerinden ödün vermemiş, sizleri ve bizleri böyle güzel bir ortamda buluşturarak sevincimizi Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imza töreni ile taçlandırmıştır” dedi.

Atılan imzalardan sonra Bem-Bir-Sen 7 No´lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, Başkanımız İsmail Erdem’e çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.

selyus