Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Eylül 2017

Kartal Belediyesi’nden ahlaksız paylaşım!

Beceriksiz ve vizyonsuzluklarıyla Kartal’ı Türkiye’nin en kötü yönetilen ilçeleri arasında dereceye sokan Kartal Belediyesi, yine gezici zihniyetini ortaya koyarak AK Parti’lilere hakaret etti.

Hani bir söz var ya “Bir insanın zikri neyse fikride odur”. Demek ki bu sözü boşuna dememişler. Adamların zihniyeti bozuk olunca doğal olarak ta böyle paylaşım yapacaklar.

Kartal Belediyesi resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımın altına yorum yapan yüzlerce duyarlı Kartallı vatandaşlar, bu ahlaksızlara çok büyük tepki verdi.

Bu paylaşıma bir sert tepki de AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı’ndan geldi.

AK Parti Kartal ilçe Başkanlığı’nın Kartal Belediyesi’ne verdiği cevapta şu sözlere yer verildi:

“Kartal kamuoyunun bilgisine; Kartal Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarında imalı bir şekilde AK Parti’liler kast edilerek belediyecilik anlayışına yakışmayan tarz ve üslup da hakaret içeren bir ifade yer almıştır. Yapılan hizmetlerin ve faaliyetlerin tanıtımı için kullanılması gereken kamuya ait bir kurumun; sosyal medya hesaplarından sorumsuzca ahlaki sınırları zorlayan, edepsizce ifadeler kullanmak mazur görülecek bir davranış değildir. Belediye başkanlığı parti ayrımı yapmadan her vatandaşa eşit mesafede durarak halka hizmet etmesi gereken bir kurumdur. Maalesef Kartal halkına anlatacak bir hizmeti olmayan CHP’li Kartal Belediyesi işi çığırından çıkartmış farklı işlere yönelmiştir. Yapılan bu imalı hakaret CHP zihniyetinin, belediyecilik anlayışına yansımasıdır.

Kendi dışındaki partilere oy veren seçmenlere karşı içinde beslediği duyguları yansıtmaktadır. Belediyecilik vizyon işidir bu da CHP li Kartal belediyesinde olmayan bir vasıftır. Sadece Kartal Belediyesi’nde değil CHP’li yöneticilerin maalesef tümünde kirli siyaset yapma anlayışı mevcuttur. CHP parti meclisi üyesi sayın Hüsnü Süslü’de bu tavrın bir yansımasını göstererek yaptığı basın toplantısında Kartal kamuoyuna kirli siyaset anlayışını yansıtmış ve ilçe başkanımızın söylemediği ifadeleri söylemiş gibi göstermiştir. Güya bazı kamu hastaneleri ile ilgi tasarruflar Kartal seçmeninin CHP oy vermesi ile ilgiliymiş ve bunu da İlçe Başkanımız bazı esnaflara söylemiş onlarda kendisine iletmiş. Sayın Hüsnü Süslü’yü bu sözlerini kanıtlamaya davet ediyoruz, aksi durumda kendisini müfteri ilan ediyoruz. Hem Sayın Hüsnü Süslü’yü, kamuoyunu yanlış bilgilendirdiği için; hem de Belediye Başkanını, belediye sosyal medya hesaplarından yapılan edepsizliğe el atarak bir an önce sorumlularının cezalandırılmasını ve kamuoyundan özür dilenmesini bekliyoruz.”

KARTAL BELEDİYESİ’NİN SAYGISIZ SOSYAL MEDYA SORUMLUSUNUN PAYLAŞIMI

Günaydın Kartal,

Kış mı geliyor? Evet evet “kış geliyor” Nam-ı diğer “winter is coming” 🙂 Sonra işte akyürüyenler de çıkıverir ortaya… Onlar çıkmazsa hatırımız kalır; isimleri de pek manidar… Meşhur dizi Game of Thrones’tan bahsediyorum tabi ki, akyürüyenler filan deyince, siz ne sandınız ki? 🙂 Hani böyle zombi gibi yürüyüp de kendi cehaletlerini şey pardon ölümlerini ortalığa yaymaya çalışıyorlar filan… Pek de çirkinler, pek… Yobazlık böyle yüze bir çirkinlik mi veriyor, bir acayiplik mi nedir bilinmez?!!??

Sabah sabah dizi muhabbetinin dibine vurmuşken, şakayı bir yana bırakıp güzel bir kış olmasını dileyelim bari, bir de akyürüyenlerin mümkünse Dünya’nın hiçbir yerinde olmamasını dileyelim 😉

Herkesin mutlu ve sıcak yuvasında geçirebileceği güzel bir kış olması dileğiyle,

selyus