Ana Sayfa KADIN, YEREL YÖNETİMLER 25 Şubat 2017

Kartal’ın AK Kadınlarından STK temsilcileri ile istişare toplantısı

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Meryem Tekbıyık’ın da katılımıyla referandum süreci ve gündemi meşkul eden gelişmelerle ilgili istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Biriminin organize ettiği ve İlçede faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerini bir araya getiren kahvaltı programında anayasa değişikliği için yapılacak olan halk oylaması ve son dönemde meydana gelen gündemdeki gelişmeler ile ilgili istişarede bulunuldular.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler İl Birim Başkanı Meryem Tekbıyık’ın katıldığı programda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı ve önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projelerden bahsetti.

Toplantının ev sahibi olan AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutcu, kadınların Türkiye’nin yumuşak gücü olan STK’lar aracılığıyla toplumda gönüllülük esası ile farkındalık yarattığını ve insana dokunan faaliyetlerle toplumun gelişimi için elini taşın altına koyan güzide kuruluşlar olduğunu belirtti.

Kartal Belediyesi’nin AK Partili Kadın Meclis Üyeleri Fatma Genç Ünay ile Fatma Filiz Dereci Elibol da kadın kollarının bu önemli çalışmasına katılarak değerli fikirlerini paylaştılar. Kadın STK Temsilcileri programda görüş ve önerilerini dile getirerek halk oylamasının Türkiye’nin geleceği için önemine işaret edip güçlü destek vereceklerini dile getirdiler.

selyus