Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Şubat 2016

Otopark yöneticileri sertifikalı oluyor

İSPARK otoparklarında yöneticilik yapan otopark sorumluları Otopark Sorumlusu Sertifika Programı ile 40 saati İSPARK Akademi’de 24 saati İstanbul Ticaret Üniversite’sinde olmak üzere 64 saat eğitim alarak Otopark Yöneticisi sertifikası almaya hak kazanacaklar.

İSPARK Akademi ile geliştirdiği Eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İSPARK otoparklarında yöneticilik yapan otopark sorumluları Otopark Sorumlusu Sertifika Programı ile 40 saati İSPARK Akademi’de 24 saati İstanbul Ticaret Üniversite’sinde olmak üzere 64 saat eğitim alarak Otopark Yöneticisi sertifikası almaya hak kazanacaklar.

Otopark ve ulaşım sektörü çalışanlarının mesleki eğitim ve kariyer gelişimini desteklemek amacıyla kurulan İSPARK AKADEMİ, sürekli eğitim merkezi olarak faaliyet göstermeye devam ediyor. Otopark hizmetlerinde kaliteyi artırarak, bilgi ve teknoloji kullanımını kolaylaştırmaya dönük vizyon doğrultusunda geliştirilen Otopark ve Ulaşım Hizmetleri Sertifika Programı İSPARK Akademi bünyesinde devam ediyor.

İSPARK otoparklarında görev yapmakta olan “Otopark Sorumlularının” mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek, kişisel performanslarını kurum vizyon ve misyonuyla uyumlu hale getirmek amacıyla geliştirilen modül, Otopark Sorumlularını ve çeşitli birimlerde lokasyon yöneten personelleri kapsıyor.

Eğitimin İçeriği: Etkin İletişim ve Halkla İlişkiler, İşletme Yönetimi ve Raporlama, Yönetim Becerilerini Geliştirme, Kurum Kültürü, İş Ahlakı ve Etik Değerler, Otomasyon ve Teknoloji, İş Sağlığı ve Güvenliği, Stratejik Yönetim, Takım Ruhu ve Ekip Performansı, Güvenlik İletişimi ve Çatışma Çözme Becerileri.

selyus