Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 24 Nisan 2018

Sancaktepe Akpınar Mahallesi’ne muhtarlık binası ve taziye evi

Her alanda gerçekleştirdiği atılımlarla “örnek bir ilçe” olan Sancaktepe Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sancaktepe Belediyesi tarafından Akpınar Mahallesi’nde yapılan yeni muhtarlık binası ve taziye evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, Akpınar mahallesi sakinlerine kalıcı iki eser daha kazandırmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “Bugün Sancaktepe’miz için iki yeni projeyi hizmete açmanın kıvancını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sancaktepe’nin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden, şevkle ve inançla hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururu sizlerle paylaşmak bize ayrı bir onur veriyor ki, bu duyguları kelimelerle ifade etmek yetersiz kalıyor” şeklinde konuştu.

Göreve geldikleri günden bu yana Sancaktepe İlçesinde bir çok eseri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Erdem “ Güzel ilçemiz Sancaktepe için yapmış olduğumuz bu yatırımlar, bizim ‘İnsan odaklı’, ‘insana yatırım yapan’ yönetim anlayışımızın en nitelikli örnekleri olarak ilçemizde yükseliyor” şeklinde konuştu.

Başkan Erdem, konuşmasının sonunda hizmete açılan olan Yeni Muhtarlık Binası ve Taziye Evi’nin tüm Sancaktepe halkına hayırlı olmasını diledi.

 

selyus