Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 3 Nisan 2017

Sancaktepe Belediyesi’nden iki hizmet binası daha

Sancaktepe Belediyesi ile hayırsever bir iş adamının desteğiyle yapımına başlanacak olan iki katlı muhtarlık ve sağlık ocağı binasının temeli atıldı.

Sancaktepe’de belediye ve hayırsever bir iş adamının desteğiyle yapılacak olan muhtarlık ve sağlık ocağının temeli atıldı. Sancaktepe Atatürk Mahallesi’nde temeli atılan muhtarlık ve sağlık ocağına hayırsever iş adamı Yüksel Demir’in aile büyükleri olan Nevzat-Gülli Demir’in adı verilirken iki katlı olarak yapılacak binanın kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Muhtarlık ve sağlık ocağının temel atma törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile hayırsever iş adamı Yüksel Demir ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreninde konuşan belediye başkanı İsmail Erdem, “Atatürk Mahallemize güzel bir eser kazandırıyoruz. Hem doktorlarımız salık ekibimiz burada hizmet verecek hem de mahallemizin insanları rahat bir ortamda güzel hizmetler alacak. Muhtarlık hizmetleri de sağlık ocağının bir kısmında yürütülecek” dedi.

Sancaktepe’ye yapılacak olan iki okulla ilgili konuşan Başkan İsmail Erdem, “Atatürk Mahallemize 40 derslikli bir okulun temelini atacağız. Bu okulun maliyeti belediye bütçemizden karşılanacak. Hilal Mahallesi’nde de 80 derslik bir okulun temelini atacağız. Hilal Mahallesi’ndeki okulun maliyeti 20 milyon lira. Atatürk Mahallesi’ndeki 40 derslik okulun maliyeti de 10 milyon lira. İki okulun bedeli 30 milyon lira. Sancaktepeli çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet verecek 30 milyon liralık bir yatırım yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Erdem ile kaymakam Adnan Çakıroğlu ve milletvekili Metin Külünk, dualar eşliğinde muhtarlık ve sağlık ocağının temelini attı.

selyus