Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 10 Nisan 2017

Sancaktepe Belediyesi’nin güven veren hizmet binası

Avrupa Ödüllü Sancaktepe Belediyesi’nin akıllı hizmet binasına girdiğinizde içinize bir güven geliyor. Çünkü; bu akıllı hizmet binasını yapan yönetim anlayışı vatandaşlarına da en iyi hizmeti verir anlayışı hakim oluyor.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – Avrupa Ödüllü Sancaktepe Belediyesi’nin akıllı hizmet binası geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılmıştı. Binaya girdiğinizde içinize bir güven geliyor, bu akıllı hizmet binasını yapan yönetim anlayışı vatandaşlarına da en iyi hizmeti verir diye. Gayet modern ve donanımlı olan belediye binasının etrafı ise yemyeşil ve lalelerle süslenmiş. Çok büyük bir alan üzerine kurulan Sancaktepe hizmet binasına gitmek için yürürken sağlı sollu ağaçlar, çiçekler ve mevsimi olduğundan bol bol lale bahçeleri.

Kısacası şunu söyleyebiliriz; yılların tecrübeli ismi İsmail Erdem’in başkanlığını yaptığı ‘Sancaktepe Belediyesi’nin yeni binası binası sadece vatandaşlara hizmet etme yeri değil, yemyeşil kocaman bahçesiyle aynı zamanda kendinizi huzurlu hissedeceğiniz bir terapi yeri.’ 

NOT: “Haber ve fotoğraflarımız kaynak gösterilmeden kullanıldığı taktirde tüm yasal haklarımızı kullanacağız.” 

selyus