Ana Sayfa ANNE ÇOCUK, KİŞİSEL SAĞLIK, YEREL YÖNETİMLER 31 Ağustos 2015

Sancaktepeli 928 çocuğun erkekliğe ilk adımı

Sancaktepe Belediyesi tarafından 928 çocuk sünnet edildi. Sünnet olan çocuklar için belediye tarafından düzenlenen şölene Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’de katıldı.

Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde Sancaktepe’de geleneksel hale gelen sünnet şöleni, 29 Ağustos Cumartesi günü Sarıgazi Stadı’nda yoğun katılım altında gerçekleşti.

Şölen alanında çocuklar ve aileleri tarafından coşkuyla karşılanan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı konuşmada çocukların ülkemizin istikbalinin teminatı olduğunu ifade ederek geleceğe iyi hazırlanmaları gerektiğini belirtti. Konuşmasında ailelere seslenen Başkan Erdem “Çocuklarınızın ilk mürüvvetlerini gördünüz. İnşallah ikinci mürüvvetlerini de görürsünüz. Ülkemizin istikbalinin daha iyi olması çocuklarımızı ülke değerlerine saygılı ve o değerlere sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmekle mümkündür. Anne ve babalarla birlikte bizlere de bu konuda çok görevler düşüyor” dedi. Başkan Erdem, çocuklarımızın mutluluğunun önemli olduğunu belirterek yarınlarını hazırlamada belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Erdem, Belediyenin yaptığı sağlık, kültür ve sanat edindirme kursları ile birlikte yaz spor okulları ve bilgi merkezlerindeki yaz okulları hakkında da bilgi verdi.

Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle konser ve eğlence kısmının yapılmadığı sünnet şöleninde, okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Başkan Erdem sünnet alanında çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek onlara çeşitli hediyeler takdim etti.

selyus