Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Şubat 2017

Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı

Tuzla Belediyesi, milletimizin aziz şehitlerimize duyduğu vefa ve minnet duygusunu yansıtmak amacıyla isimlerini eserlerinde yaşatıyor. Tuzla Belediyesi, Gençlik Kampı’na 15 Temmuz darbe girişiminin sembol ismi Şehit Ömer Halisdemir’in ismini, Sevdanur Sokak Parkı’na da 15 Temmuz Şehitler Parkı ismini verdi.

Tuzla Belediyesi, kutsal değerlerimizi canıyla savunan ve bu uğurda şehadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizin isimlerini eserlerinde yaşatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Şehitlerimizi Anma Günü’nde Tuzla Belediyesi tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezlerinden 9’una, 2 sokak ve 11 parka aziz şehitlerimizin isimlerini veren Tuzla Belediyesi, son 1 yılda vatan ve demokrasi uğruna şehit olanların isimlerini de eserlerine verdi.

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR’İN İSMİ, GENÇLİK KAMPI’NA VERİLDİ

Tuzla Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın teklifi ve Belediye Meclis Üyeleri’nin oybirliğiyle aldığı kararla 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Astsubay Ömer Halisdemir’in ismini Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’na verdi.

Tuzla Belediyesi, Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi içinde yer alan Sevdanur Sokak Parkı’na da 15 Temmuz Şehitler Parkı ismini verdi. Tuzla Belediye Meclisi, Postane Mahallesi Mercan Mevkiinde bir sokağa 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Halil Kantarcı’nın ismini verdi.

TUZLALI ŞEHİTLERİN İSİMLERİ, BÜYÜDÜKLERİ SOKAKLARDA YAŞATILIYOR

Tuzla Belediye Meclisi, Temmuz 2016’da şehit olan Piyade Onbaşı Ömer Öner’in ismi ailesinin yaşadığı Aydınlı Mahallesinde Gürpınar Caddesi Parkına, Eylül 2016’da şehit olan Uzman Çavuş Burak Perçin’in ismini yıllarca yaşadığı İçmeler Mahallesindeki bir sokağa, Ekim 2016’da şehit olan Uzman Çavuş Ertan Bayraktar’ın ismi Şifa Mahallesi Mevlana Parkı’nda, 2011 yılında şehit olan er Muhsin Artar’ın ismini ailesinin yaşadığı Orhanlı Mahallesinde bir sokağa verildi.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ GÖNÜLLERDE YAŞATIYORUZ”

Vatan ve millet için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmayacağını belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Milli ve manevi değerlerimiz, kutsal varlıklarımız için canını siper eden, her türlü şer odağı ve hainlere karşı mücadelesinde canını yitiren aziz şehitlerimizi gönüllerde yaşatıyoruz. Onlar canıyla, kanıyla bize emanet bıraktılar. Bizler de bu emanetleri yaşatırken hem onların isimlerinin unutulmamasını sağlıyoruz hem de vefa ve minnet duygularımızı yaşatıyoruz. Allah onlardan razı olsun” dedi.

selyus