Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 31 Ocak 2018

Ümraniye Belediyesi’ne kardeş şehir Bosna-Hersek Fojnica’dan ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kendilerini ziyaret eden Bosna-Hersek Fojnica İslam Birliği Başkanı ve Milletvekili Ramiz Mesa, Fojnica Baş İmamı Edin Rojo ile Bosna Hersek Vakıflar Genel Müdürü Senaid Zaimovic’i Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisleri’nde ağırladı.

Gündüz Bosna-Hersek Fojnica İslam Birliği Başkanı ve Milletvekili Ramiz Mesa ile Fojnica Baş İmamı Edin Rojo’yu makamında ağırlayan Başkan Hasan Can, daha sonra da aynı heyetle birlikte Bosna-Hersek Vakıflar Genel Müdürü Senaid Zaimovic’i makamında misafir etti. Akşam ise, Başkan Hasan Can, misafirlerini Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde ağırladı. Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Bosna Hersek Fojnica İslam Birliği Başkanı ve Milletvekili Ramiz Mesa, Fojnica Baş İmamı Edin Rojo, Bosna Hersek Vakıflar Genel Müdürü Senaid Zaimovic, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ve Mesut Özdemir katıldı.

Ramiz Mesa, Edin Rojo ve Senaid Zaimovic, Bosna-Hersek’in her zaman yanında olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Hasan Can’a, misafirperverliği için teşekkür etti.

selyus