Ana Sayfa KADIN, YEREL YÖNETİMLER 31 Mart 2017

Ümraniye’nin AK Kadınlarından “Kadın Seçmen Buluşması”

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, “Kadın Seçmen Buluşması”na AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin katıldı.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, “Kadın Seçmen Buluşması” programı gerçekleştirdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin’in öncülüğünde düzenlenen programa; AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Başkan Yardımcıları ve Ümraniyeliler katıldı.  

Programın ev sahibi olan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, İBB Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve kadın teşkilatlarını selamlayarak konuşmasına başladı. Başkan Bilgin, “Bu kutlu davada beni biran olsun yalnız bırakmayan, bütün yükü sırtında taşıyan, gelecek nesillerimiz, yavrularımız için, gece-gündüz, kolay-zor demeden, ailesinden feragat edip, çalışıp çabalayan kadın kolları teşkilatımız, her zorluğu bir kolaylıkla atlattığımız, görünmeyen gücümüz, dua kalkanlarımız, siz değerli kadın seçmenlerimiz hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hoşgeldiniz güç kuvvet ve sefalar getirdiniz. Bugünle birlikte yeni ve güçlü bir Türkiye’nin temellerini atmaya, yeni nesillerimizin daha refah içerisinde yetişip bizlere öncülük yapmalarına 17 gün kaldı. Ayet-i Kerime de belirtildiği üzere “Allah sabredenlerle beraberdir” Biz sabrettik, gece-gündüz demedik. Girilmedik kapı bırakmadık. Yeri geldi yorulduk, yeri geldi üzüldük amma Rabbimiz bu kutlu dava yolculuğunda bizleri 17 Nisan sabahına uyandığımızda davamızda Muzaffer kılacaktır.” dedi. 

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, kadın kollarının önemli bir program gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Cumhurbaşkanlığı Hükmet Sistem” üzerine açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir süreçten geçtiklerini belirten Başkan Çakıroğlu, 16 Nisan akşamı mutlu sona ulaşarak Türkiye’nin çok büyük engelleri aşacağını söyledi.

 Konuşmasına Ümraniye’de referandum çalışmalarına destek veren İBB Başkanı Topbaş’a teşekkür ederek başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi hakkında bilgi vererek, “16 Nisan’da Türkiye daha hızlı ve emin adımlarla yürüyen bir Türkiye olacak. İstikrar için, 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak için 16 Nisan’da ‘Evet’lerin zirvede olmasını istiyorum” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş da programda bir konuşma gerçekleştirerek, İstanbul’un tarihinden, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden, 16 Nisan referandumundan bahsetti. İstanbul’un medeniyet şehri olduğunu hatırlatan Topbaş; “Güzel hizmetlerin devamı için ‘Evet’” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, 16 Nisan referandumundan ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nden bahsederek “Bu şanlı davanın temsilcileri olarak çocuklarınız için gece gündüz demeden çalışıyoruz” 

 

selyus