Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 10 Eylül 2016

Ümraniyeli ihtiyaç sahiplerine çifte bayram

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki 1024 aileye nakdî yardım yapan Ümraniye Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlara çifte bayram yaşattı.

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmetlerine aralıksız devam ederek, bir marka haline gelen Ümraniye Belediyesi, her bayram olduğu gibi ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşları unutmadı. Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen programla 1024 aileye nakdî yardım yapıldı.

BAŞKAN HASAN CAN: “RABBİM KURBAN BAYRAMIMIZI MÜBAREK EYLESİN”

Programda yaptığı konuşmasına 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimine değinerek başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Dünyanın hiçbir yerinde insanlar tankların önüne yatarak, üstüne çıkarak darbeye engel olmamıştır. Bu tüm dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanıdır. Hainler, göğsünü tanklara, tüfeklere siper eden bu milletin böyle bir duruş sergileyeceğini tahmin edemedi. O akşam; bu millet ayağa kalktı ve yaşlısı, genci, kadını erkeğiyle sokaklara çıktı” dedi. Devletin büyük bir felaketten kurtulduğunu belirten Başkan Hasan Can, “Bu büyük felaketten kurtulmamızın yegâne unsuru milletimizin basiretidir. Bilhassa o gün milletimizi yönlendiren büyük komutan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Rabbim; bir daha bu millete, devlete böyle bir olay yaşatmasın. Yenikapı’daki muhteşem mitingle sağlanan birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Rabbim, yaklaşan Kurban Bayramımızı mübarek eylesin” diyerek konuşmasını noktaladı.

Başkan Hasan Can’ın konuşmasının ardından yardım dağıtımına başlandı. Yardımdan faydalan aileler bu katkılardan dolayı Ümraniye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

selyus