Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Haziran 2018

Ümraniye’ye bir önemli eser daha

İlçedeki tüm mahallelere muhtarlık hizmet binaları ve bilgi evleri kazandıran Ümraniye Belediyesi, Ümraniye’de muhtarlık binası olmayan mahalle bırakmadı. Kalıcı eserlerine bir yenisini daha ekleyen Ümraniye Belediyesi, bugün de İnkilap Mahallesi Bilgi Evi ve Muhtarlık Hizmet Binası açılışını gerçekleştirdi.

Ümraniye Belediyesi, ilçeye kazandırdığı 400’ün üzerindeki kalıcı eserine bir yenisini daha ekleyerek, İnkilap Mahallesi Bilgi Evi ve Muhtarlık Hizmet Binası’nı vatandaşların hizmetine sundu. Açılış törenine Başkan Hasan Can ve eşi Saliha Can, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Ümraniye Belediyesi Mehteran Takımı gösterisiyle başladı.

2B alanlarıyla alakalı tapu sorunlarını köklü bir şekilde çözebilmelerini sağlayan süreci de anlatan Başkan Hasan Can, “Herkesin tapu almasını sağladık. İnşallah 2B planlarını tamamladığımızda Ümraniye’de plansız hiçbir yer kalmamış olacak. Muhtarlık hizmet binasının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yarın inşallah Başbakanımız Binali Yıldırım, Ümraniye’mize gelecek. Hepinizi Sayın Başbakanımızı dinlemeye davet ediyorum” dedi.

Hasan Can, katılımcıların Ramazan Bayramını tebrik ederek konuşmasını tamamladı.

Başkan Hasa Can ve protokolün, İnkilap Mahallesi Bilgi Evi ve Muhtarlık Hizmet Binasının açılış kurdelesini kesmesiyle tören son buldu. Ardından tüm protokol binayı gezdi.

BİNANIN BİLGİLERİ

Açılışı gerçekleştirilen İnkilap Mahallesi Bilgi Evi ve Muhtarlık Hizmet Binası, 120, 32 metrekare bodrum kat, 120,32 metrekare zemin kat, 156,30 metrekare 1. normal kat ve 156,30 metrekare çatı katından oluşuyor. Toplam 553,24 metrekare kapalı alana sahip olan bilgi evi ve muhtarlık hizmet binasında; Taziye evi, tesisat odası, temizlik odası, muhtarlık odası, muhtarlık bekleme salonu, mutfak, engelli wc, toplantı odası, 2 adet derslik, 1 adet wc, eğitmen odası, mescit ve 2 adet derslik bulunuyor.

 

selyus