Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Ekim 2017

Üsküdar Belediyesi’nden önemli bir anket!

Proje, Avrupa Birliği UFUK 2020 Hibe Programı kapsamında uygulanan, ‘Akıllı, Yeşil ve Entegre Ulaşım’ konusunda yeni yöntemler geliştirmeyi amaçlayan bir Ar-Ge projesidir.

Üsküdar Belediyesi’nden önemli bir anket. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in öncülüğünde internet üzerinden gerçekleşen ankette, Ar-Ge projesi ile ilgili sorular bulunmaktadır.

Haydi Üsküdar’ı Konuşalım! Üsküdar Belediyesi’nin ortak olduğu, Toplum için Şehir (Cities-4-People) Projesi, 5 farklı ülkeden (İngiltere, Belçika, Hollanda, Yunanistan ve Türkiye) bir yerel kamu kurumu ve bir Ar-Ge kurumu olmak üzere toplam 13 ortağın katılımı ile uygulamaya başlandı. Proje, Avrupa Birliği UFUK 2020 Hibe Programı kapsamında uygulanan, ‘Akıllı, Yeşil ve Entegre Ulaşım’ konusunda yeni yöntemler geliştirmeyi amaçlayan bir Ar-Ge projesidir. Bu proje kapsamında geniş çaplı veri toplamak ve en doğru sonuca ulaşmak amacıyla bir anket düzenlemekteyiz.

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, “Değerli Üsküdarlılar, sizleri anketimize katılarak projemize ve Üsküdar’a değer katmaya davet ediyoruz.”

selyus