Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Nisan 2017

Üsküdar-Ümraniye Metrosu Mayıs’ta

Başkan Kadir Topbaş, “İnşallah Mayıs sonu gibi Ümraniye Metrosunu açarız. İnşallah Ağustos sonu Eylül başı gibi Çekmeköy Metrosunu açarız. Ayrıca Üsküdar’dan Beykoz’a metro projesi yapıyoruz. Çamlıca’da yapılan camiye Altunizade’den bir raylı sistem planlıyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret ederek, düzenlenen istişare toplantısına katıldı.  

Üsküdar Belediye Meclis Salonunda düzenlenen 16 Nisan Referandum istişare toplantısına İBB Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, STK temsilcileri ve belediye çalışanları katıldı.  

“ÇAMLICA’YA RAYLI SİSTEM PLANLIYORUZ”

Toplantı kapsamında 16 Nisan Referandumu’nun ülke geleceği için önemi anlatıldı. Toplantıda konuşan Başkan Kadir Topbaş, metro projeleri ile ilgili bilgi vererek, “İnşallah Mayıs sonu gibi Ümraniye Metrosunu açarız. İnşallah Ağustos sonu Eylül başı gibi Çekmeköy Metrosunu açarız. Ayrıca Üsküdar’dan Beykoz’a metro projesi yapıyoruz. Çamlıca’da yapılan camiye Altunizade’den bir raylı sistem planlıyoruz. Tabii bu daha sonra devam edecek. Nereye ne gerekiyorsa yapıyoruz.” diye konuştu.  

“DÜNYAYI GENÇLİK KORUSUN”

Çocuk ve gençlik meclislerinin çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan Topbaş, “Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum zaman belediyede çocuk ve gençlik meclisi kurduk. Şu an aktif bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bizim kurduğumuz gençlik merkezi bütün dünya devletlerine kurulması tavsiye edildi. İstanbul’a bir merkez kuruyoruz. İnanıyorum ki yakın gelecekte dünyadaki bu gençlik merkezi sistemlerinin merkezi İstanbul olacak. Dünyayı gençlik korusun.” dedi.  

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ziyaretlerinden dolayı Başkan Kadir Topbaş’a teşekkürlerini illetti.

selyus