Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 10 Temmuz 2016

Üsküdarlılar hakkettiği belediye binasına kavuşuyor

Yeni belediye binasının 11 Temmuz Pazartesi günü hizmete açılmasıyla ilgili bir açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Yeni hizmet binamızla birlikte hizmet anlayışımızı değiştirmeden geliştirerek hizmet vermeye devam edeceğiz. Tüm birimlerimiz tek çatı altında toplanacak. Böylece Üsküdarlılar hak ettiği hizmete daha kolay ve daha hızlı şekilde ulaşmış olacak.”

Üsküdar Belediyesi, mevcut belediye binasından taşınarak Çavuşdere’de yapılan yeni modern binasında hizmet vermeye başlıyor. Tüm birimlerin tek çatı altında toplanacağı binada vatandaş daha kolay ve daha hızlı hizmet alacak.

Mevcut belediye binasının yıkılması ile birlikte Üsküdar büyük bir meydana kavuşacak.  Alanın altına ise 1200 araçlık otopark yapılarak trafiğin rahatlanması sağlanacak. Böylece Asrın Projesi Marmaray ile önemi daha da artan ve yakın zamanda hizmete açılacak olan Avrasya Tüneli ve Üsküdar-Çekmeköy metrosu ile ulaşım, ticaret ve turizm yoğunluğu yaşayacak ilçemiz daha modern bir görüntüye kavuşmuş olacak.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Yeni hizmet binamızla birlikte hizmet anlayışımızı değiştirmeden geliştirerek hizmet vermeye devam edeceğiz. Tüm birimlerimiz tek çatı altında toplanacak. Böylece Üsküdarlılar hakkettiği hizmete daha kolay ve daha hızlı şekilde ulaşmış olacak. Yeni binamızda yeni bir heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

selyus