Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Mart 2016

Vali Şahin, Tuzla’dan vatandaşlara seslendi!

‘İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları’ kapsamında Tuzla’da düzenlenen toplantı katılan Vali Şahin, “Vatandaşlarımızdan öncelikli talebim şudur, tedbirli, dikkatli, uyanık olacağız ama tedirginliğe, paniğe kapılmaya asla tevessül etmeyeceğiz” dedi.

Sabah gazetesinin haberine göre ‘İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları’ kapsamında Tuzla’da düzenlenen toplantıda İstanbul Valisi Vasip Şahin, il müdürleriyle birlikte Tuzla’nın sorunlarını dinledi. 16 Mart Çarşamba günü Tuzla Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve çok verimli geçen toplantıya İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, İl Sağlık Müdürü Selami Albayrak, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Önal İnaltekin İstanbul Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Mustafa Özdemir, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Yeşilay Şube Başkanı Tülin Sayın de katıldı.

“BU YAPMAMIZ GEREKENLERİ BUGÜNDEN YARINA ERTELEME ŞANSIMIZ VE HAKKIMIZ YOKTUR”

Bu şehrin bize yüklemiş olduğu tarihi sorumluluklar var diyen İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Sivil toplum kuruluşundan kamu görevlisine, vatandaşına kadar hangi konumda olunursa olunsun hepimizin yapılabilecek mutlaka bir şeyler vardır. Bu yapmamız gerekenleri bugünden yarına erteleme şansımız ve hakkımız yoktur. Aksi takdirde her bir ertelediğimiz iş aslında ihmal edilen, yapılmayan ya da yarın daha büyük sorunlar yumağı halinde devredilen sorumluluklardır. Ertelemeden elimizdeki imkan ve yetkiler çerçevesinde hepimiz sorumluluğumuzun gereğini yapmak ve bu şehri daha yaşanılır kılmak, dolayısıyla hem bu şehrimizi hem de ülkemizi müreffeh ülkeler seviyesi üzerine çıkarabilmek hepimizin boynunun borcudur” diye konuştu.

“TEDBİRLİ, DİKKATLİ, UYANIK OLACAĞIZ”

“İstenen şey bizi birbirimize düşürmektir. Bu ülkenin üzerinde binlerce yıldır yapılan hesapları bugün de devam ettiren güçler, ülkemizin yarınıyla ilgili birtakım kendi hesap ve karlarına doğru kazanımlar sağlamak istemektedir. Ancak bu millet dün olduğu gibi, bugün de yarın da buna müsaade etmeyecektir. Bunu bilecek ve buna karşı kendini hem koruyacak hem savunacak hem de gerekirse karşı tedbirleri alabilecek kadar bu milletin feraseti, vasiyeti ve tecrübe birikimi vardır. Dolayısıyla vatandaşlarımızdan öncelikli talebim şudur, tedbirli, dikkatli, uyanık olacağız ama tedirginliğe, paniğe kapılmaya asla tevessül etmeyeceğiz” dedi.

 Kaynak: sabah

 

selyus