Ana Sayfa SİYASET 21 Şubat 2014

“Yorgun Şişli’yi ayağa kaldıracağız”

AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Mukadder Başeğmez; “Yorgun Şişli’yi ayağa kaldıracağız.

“Yorgun Şişli’yi ayağa kaldıracağız”

AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Mukadder Başeğmez; “Yorgun Şişli’yi ayağa kaldıracağız.

AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Mukadder Başeğmez; görevi devralacağı ilk günden itibaren Şişli’nin üzerine çöken ağır sorunları ortadan kaldırmak için önemli projeleri hayata geçireceklerini belirterek, “Yorgun Şişli’yi ayağa kaldıracağız. Bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Belediyenin bütçe imkânlarını yerinde kullandığımızda hiçbir sorun yaşamayız” dedi.
Türkiye, 30 Mart 2014 günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerde en çok İstanbul’u, İstanbul’da ise Şişli’deki sonucu merak ediyor. AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Mukadder Başeğmez, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Bütün mahalleleri şu ana kadar iki defa dolaşan, vatandaşla, esnafla görüşen, sivil toplum kuruluşları ve azınlık cemaatleriyle toplantılar gerçekleştiren Başeğmez, izlenimlerini “Şişli köy olarak kalmış. Şişli’yi köy olmaktan kurtaracağız” diye dile getiriyor.
Başeğmez, Grand Cevahir Otel’de 20 Şubat 2014 günü gerçekleştirilen basın buluşmasında Şişli’nin bu çıkmazdan kurtulabilmesi için gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgi verdi. “İstanbul dünyanın, Şişli de İstanbul’un kalbi” diyen Başeğmez, şunları söyledi: “Şişli’de büyük uçurumlar var. Bir değil, çok sayıda Şişli bulunuyor. Derme-çatma, kırık-dökük, çarpık mahalleler, evler, tıkanmış sokaklar… Şişli’nin imajının dışında bir görüntüsü var. Bugüne kadar sürekli makyajlanmış, olması gereken hizmeti almamış. Şişli sakinlerinin şikâyetleri ayyuka çıkmış durumda. Gerçekte, insanlar sadece üç caddede keyifle yaşıyor. Şişli bana insan ve bina kalabalıklığını ifade ediyor. Şişli çok yorgun, yorulmuş…”

“Emanet oyları geri alacağız”
Şişli’yi kazanmak istediklerini ve kararlı olduklarını belirten Başeğmez, “Bu sadece bizim değil, Şişli halkının da kazancı olacak. Sokaktan hep olumlu, çok güzel tepki alıyorum. Vatandaşlarımız gittiğimiz her yerde “Bu iş tamam” diye müjdeler veriyor. Onların bu umutlarını boşa çıkarmamak için daha çok çalışıyoruz. Sarıgül’ün hemşerilerimizden aldığı emanet oyları da bu seçimde geri alacağız” dedi.

Etiketler:
selyus