Ana Sayfa SPOR 23 Şubat 2017

AK Parti İstanbul, amatör spor kulüplerini ağırladı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın öncülüğünde spor komisyonu tarafından İBB Sosyal Tesisleri’nde amatör spor kulüpleri yöneticileri ve amatör spor kulüpler birliği başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın öncülüğünde İBB Sosyal Tesisleri’nde amatör spor kulüplerini geliştirmek amacıyla kahvaltılı toplantı düzenlendi. Toplantıya AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Başar Çiftçioğlu, AK Parti İl Spor Komisyonu Başkanı eski Milli Güreşçi Serhat Karadağ, Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Hasan Sarıçiçek, İBB Hizmetler Daire Başkanı Osman Savaş, amatör spor kulüpleri yöneticileri ve amatör spor kulüpler birliği başkanları katıldı.

Amatör spor kulüpleri başkanları, amatör spor kulüpler birliği başkanları ve yöneticilerin spordan beklentilerini öğrenmek amacıyla düzenlenen toplantıda spora bakış açıları değerlendirildi. Spor üzerine birçok konuya değinilen toplantıda amatör spor kulüplerinin istekleri ve sporda yaşanılan sıkıntılar dile getirildi.

“SPORA YATIRIM ÜLKENİN GELECEĞİNE YATIRIMDIR”

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Başer Çiftçioğlu ise sporun gençlerin yetişmesinde çok önemli bir yer tuttuğunu vurgulayarak, “Biz her konuda dertleri dinliyoruz. Bugün de spora nasip oldu. Amatör spor kulüpleri bizim için çok önemli. Bunu toplantıda da ifade ettik. Onlar bizim geleceğimiz gençlerimizi yetiştiren yerler. Profesyonel olan sporcularımızı onlar yetiştiriyor. Onlar güzel ve önemli işler yapıyorlar. Bizim de hükümet temsilcileri olarak görevimiz onlara yardımcı olup sorunlarını çözmek. Onlara verdiğimiz her bir emek bu ülkenin geleceğine sunduğumuz bir katkı. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu ülkenin geleceği gençlerle olacak. Yeni dünya düzeninde gençlerin farklı sorunları olabiliyor. Özellikle sosyal medyanın artılarının yanında eksileri de var. İnternet ve madde bağımlılığına kadar gidebilen durumlar var. Bunların tamamının çözümü aslında sporda. Spor hem sağlık hem kardeşlik hem de beraberlik duygularını geliştiren bir şey. Bunun yanı sıra ekip olma gücünü oluşturan bir şey. Dolayısıyla da sporun çok önemli olduğunu vurguluyoruz. Spor ülkeye ve aileye aidiyeti sağlar. Sporu gençlerimiz üzerinde doğru kullanırsak bu ülkenin geleceğine çok ciddi yatırım yapmış oluruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Başer Çiftçioğlu, toplantı sonrasında katılımcılarla bayrak etrafında fotoğraf çektirdi.

selyus