Ana Sayfa ATLETİZM 17 Mart 2016

Ahmet Poyraz’dan genç sporculara destek

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, katıldıkları yarışlarda dereceler kazanan Çekmeköy TOKİ Çok Programlı Lisesi atletizm takımını makamında ağırladı.

Eğitim vadisi Çekmeköy spor alanında adından söz ettirmeye devam ediyor. İlçede kadın basketbol takımı ve amatör futbol takımlarının başarısının yanı sıra atletizm alanında alınan başarılarda ilçe halkının yüzünü güldürüyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, katıldıkları yarışlarda dereceler kazanan Çekmeköy TOKİ Çok Programlı Lisesi atletizm takımını makamında ağırladı. Başkan Poyraz, öğrencileri başarıları için tebrik ederken, genç sporculara eşofman takımı hediye etti. Programa Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Ordu İli Aybastı İlçesi Belediye Başkanı İzzet Gündoğan, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanı Abdusselam Zurel ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Dalkılıç katıldı.

TOKİ Çok Programlı Lisesi, liseler arasında 14 farklı branşta düzenlenen yarışlarda, puanlı atletizm de İstanbul üçüncüsü oldu. Gülle ve disk atmada Arzu Bayer İstanbul 1.si.  Yavuz Eryavuz İstanbul 2. si oldu.

selyus