Ana Sayfa ATLETİZM 11 Nisan 2017

Sancaktepe Bahar Koşusu geleneksel hale geldi

Sancaktepe Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Bahar Koşusu, yoğun katılımla gerçekleşti. Belediye Başkanı Erdem koşuyu İstanbul Milletvekilleri Satır ve Boyraz ile birlikte takip etti.

Sancaktepe Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Bahar Koşusu’nun 5.’sini gerçekleştirdi. 9 Nisan Pazar günü 3 km üzerinden gerçekleşen ve 4 farklı kategoride 463 sporcunun katıldığı yarış, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in startı ile Yenidoğan Merkez’de başlayıp Sancaktepe Meydan Park’ta son buldu. Madalyaların takdim edildiği törene İstanbul Milletvekilleri Av. Mihrimah Belma Satır ile Osman Boyraz da katıldı.

Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı konuşmada “Bugün İlçemizde düzenlenen Lale Festivali ile birlikte yapılan bu koşu organizasyonlara farklı bir renk kattı. Güzel ilçemiz Sancaktepe sağlıklı bir yaşam, barış, hoşgörü için koşuyor. Her yıl amacımız bahara merhaba demek, her geçen yıl artan obeziteye ve sporun önemine dikkat çekmek için yüzlerce vatandaşımızın katılımıyla bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Bahar Koşusu’nu başarıyla tamamladık. Tüm katılımcılara teşekkür ederim” diyerek ödül alanları tebrik etti.

Yarış sonunda dereceye giren sporculara Meydan Park’ta düzenlenen törenle madalyaları takdim edildi.

selyus