Ana Sayfa SPOR 17 Temmuz 2016

Başkan Çelikbilek, amatör spor kulüpleriyle buluştu

Spora verdiği önemli desteklerle adından sıkça söz ettiren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçede faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri’ni ağırladı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz’da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri’nin yetkilileriyle bir araya geldi. Belediye Toplantı Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısında Beleidye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu hazır bulundu.

Beykoz’daki sportif faaliyetlere büyük önem veren ve Amatör Spor Kulüpleri’ne çeşitli desteklerde bulunan Başkan Yücel Çelikbilek, kulüp başkanlarıyla bilgi alışverişinde bulundu. 

MALZEME VE NAKİT DESTEĞİ

Toplantıda kulüp başkanlarının taleplerini dinleyen Başkan Çelikbilek, mevcut olanakların daha da iyileştirilmesine ve gençlerin spor alanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar yürüten Beykoz Belediyesi’nin, nakit destek ve malzeme desteği sağlamaya da devam edeceğini belirtti.

Sportif faaliyetlere ve sosyal donatı alanlarıyla ilgili çalışmalara yaptıkları yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini kaydeden Başkan Çelikbilek, Amatör Spor Kulüpleri’nin desteklenmesinin ulusal ve uluslararası başarıların altyapısını oluşturduğunu ifade ederek, buralardan yetişen sporcuların profesyonel kulüplere sayısız madalya ve şampiyonluk kazandırdığını söyledi.

Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz Belediyesi’nin bütçesini spor kulüplerine kullandıran nadir belediyelerden biri olduğunu belirterek, Amatör Spor Kulüpleri’ne, ıslak zemin ve soyunma odaları gibi yerlerinin onarılması ve yenilenmeleri için nakdi yardımlarda bulunduklarını ifade etti.

Başkan Çelikbilek, toplantıda kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı. Amatör Spor Kulüpleri’nin Başkanları ise kendilerine her konuda desteklerini sürdüren Başkan Çelikbilek’e teşekkür ettiler. 

selyus