Ana Sayfa BASKETBOL 23 Şubat 2018

Üsküdar’da basketbolun şampiyonu Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi

Sporun şehri Üsküdar’da düzenlenen Üsküdar Belediyesi Liseler Arası Basketbol Turnuvası final maçı 22 Şubat Perşembe günü Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın’ın katılımıyla gerçekleşti.

Çavuşdere Spor Sarayı’nda gerçekleşen final maçında karşı karşıya gelen Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi ve Haydarpaşa Lisesi mücadelesinde kazanan 29-22’lik skorla Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi oldu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, turnuvada 1’inci olan Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi’ne kupasını ve ödülünü takdim etti. Turnuvanın 2’ncisi Haydarpaşa Anadolu Lisesi olurken 3’üncü ise İstanbul Üsküdar Lisesi oldu.

Bu tarz turnuvaların sıkça yapılması gerektiğini dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Harika bir maç oldu. Son 20 saniyede maçı döndürüp kazanan Ahmet Keleşoğlu Lisesini tebrik ediyorum. 20 saniyede işin tüm rengi değişti olacak gibi değil ama kazanan bize göre Üsküdar oldu, Üsküdarlı gençler oldu. Hepinizi yürekten alkışlıyorum,“ dedi.

selyus