Ana Sayfa SPOR 13 Eylül 2017

Beykozlu hentbolculardan tarihi zafer

Tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları’nda oynayan Beykoz Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Avrupa (EHF) Kupasındaki rövanş maçında Kosova BESA Fam Gas Takımı’nı 35-23 mağlup ederek ikinci tura yükseldi.

Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynanan maçı izleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcısı Salim Öztürk ve Beykozlu taraftarlar coşkularıyla tribünlerden hentbolculara büyük destek verdi.

Maçta ilk yarıyı 15-10 önde tamamlayan Beykoz Belediyespor, karşılaşmanın ikinci yarısında üstün bir performansa sergileyerek 35-23’lük skorla adını ikinci tura yazdırdı.

Galibiyetin ardından teknik kadro, sporcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Maçtan sonra hentbolcuları kutlayan ve sevinçlerini paylaşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları’nda yer alan, Beykoz Belediyespor bizlere bugün büyük bir gurur yaşattı. Hentbolcularımız bir kez daha azmin ve inancın önünde hiçbir engelin duramayacağını gösterdi. Sporcularımıza ve kulübümüze her zaman desteğimiz tamdır. Bu başarıda imzası bulunan teknik kadromuzu ve sporcularımızı canı gönülden kutluyor, bu tarihi zaferin nice başarılarla taçlanacağına inanıyorum.” dedi.

Beykoz Belediyespor ikinci turda İsveç’in Malmö Takımı’yla karşılaşacak.

 

selyus