Ana Sayfa SPOR 28 Ağustos 2016

Bilal Erdoğan, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletçe kararlılık gösterdik”

Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, “15 Temmuz’da istediklerini yapamayanlar, başaramayanlar, taşeronları aracılığıyla her kanatta saldırılarına devam ettiler. Ama biz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletçe kararlılık gösterdik. Terörün ve bu ülkenin düşmanlarının bizim ülkemizi belirlemelerine izin vermeyeceğiz dedik.”

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Etnospor Kültür Fevtivali’nde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz’dan sonra Türkiye’nin aydınlık bir sabaha uyandığını ifade ede Bilal Erdoğan, “15 Temmuz’da istediklerini yapamayanlar, başaramayanlar, taşeronları aracılığıyla her kanattan saldırılarına devam ettiler” dedi.

“16 TEMMUZ’DA ÇOK AYDINLIK BİR SABAHA UYANDIK”

Yaptığı konuşmada 15 Temmuz’a dikkat çeken Bilal Erdoğan, “Bir yandan zorlukları barındıran, bir yandan da müjdeleri yaşadığımız günler içerisindeyiz. 15 Temmuz’u arkamızda bıraktık, çok acı bir gece yaşadık ama arkasında çok aydınlık bir sabaha uyandık. Bu milletin dirayeti, bu milletin imanı, bu milletin azmi, duruşu ve kararlılığı sayesinde 16 Temmuz’da çok aydınlık bir sabaha uyandık. Ancak 15 Temmuz’da istediklerini yapamayanlar, başaramayanlar, taşeronları aracılığıyla her kanatta saldırılarına devam ettiler. Ama biz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletçe kararlılık gösterdik. Terörün ve bu ülkenin düşmanlarının bizim ülkemizi belirlemelerine izin vermeyeceğiz dedik. Onun için işte daha dün Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışı yapıldı. Bu köprünün yapılamaması için dua edenler oldu. Ama bu nasıl ki bizi yolumuzdan çeviremedi ve köprümüzün açılışı gerçekleştiyse, işte bizde burada Etnospor Kültür Festivalimiz ile milli birliğimizi, kültürel coşkumuzu daha ileriye taşımak azmindeyiz” dedi.

selyus