Ana Sayfa SPOR 14 Mart 2018

Dünya Şampiyonu Atakan Arslan, ‘Spor Söyleşisi ’ne katıldı

Üsküdar Belediyesi’nin “Sporu tabana yaymak” ilk okul, ortak okul, liseli öğrencileri spora teşvik etmek ve “Gençleri iyilerle iyiliklerle arkadaş etmek” düşünceleri ile düzenlediği “Spor Söyleşileri” devam ediyor.

Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay’ın moderatörlüğünde Bülent Akarcalı Sağlık ve Teknik Anadolu Lisesi yapılan spor söyleşisinin bu haftaki konuğu Muay Thai 6 kez Türkiye, 5 kez Dünya Şampiyonluğu elde eden Atakan Arslan oldu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Arslan, bu spora nasıl başladığını anlattı. Arslan, ayrıca Türkiye ve Dünya Şampiyonluklarından bahsetti.

“ÖRNEK SPORCULARIMIZI GENÇLERİMİZLE BULUŞTURUYORUZ”

Her hafta hangi okula gidilse olağanüstü ilgi gören Spor Söyleşilerinin bu haftaki buluşmada bir açıklama yapan Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay, “Üsküdar Belediyesi olarak hem sportif kişiliği hem de saha dışı yaşantısı ile 7’den 70’e herkese örnek olan sporcuları okullarımızda Üsküdarlı gençlerimiz ile buluşturuyoruz. Bu hafta gençlerimiz ile buluşan Atakan hocamıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

selyus