Ana Sayfa FUTBOL 11 Ekim 2017

Ali Ağaoğlu’dan Ampute Milli Futbolcularımıza ağalık jesti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı’na, Çekmeköy’deki projesinden daire hediye etti.

Finalde İngiltere’yi 2-1 mağlup ederek, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı’na bir destek de iş adamı Ali Ağaoğlu’ndan geldi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Ağaoğlu, Ampute Futbol Milli Takımı oyuncularına Çekmeköy’de birer daire hediye etti. Ortaköy’de düzenlenen basın toplantısı ile hediyesini açıklayan Ağaoğlu, “Ağaoğlu olarak her zaman başarıyı ödüllendirdik. Özellikle amatör spor dallarında uluslararası başarılara imza atan sporcularımıza sahip çıktık. Onlar ki, sınırlı imkânlarla ve tırnaklarıyla kazıyarak şampiyonluklara ulaştılar. Ağaoğlu olarak engelli dostu bina yapma duyarlılığımız zaten vardı. Bundan böyle iki katına çıkaracağız. Çekmeköy’de yapımına başladığımız sitede bu duyarlılığımızı yansıtacağız” şeklinde konuştu.

“OYUNCULARIMIZIN ELLERİ KOLLARI OLMAYABİLİR ASLAN GİBİ YÜREKLERİ VAR”

Ali Ağaoğlu, Türkiye’nin uluslararası alanda zorluklarla dolu bir dönemden geçtiğini belirterek, “Millet olarak çeşitli engellerle karşılaşıyoruz. İş dünyası da payına düşen zorluklarla boğuşuyor. Böyle bir dönemde Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Milli Ampute Futbol Takımımızın dosta düşmana gösterdiği bir şey var: Türk milleti olarak aşamayacağımız engel yok. Ampute Milli Takımının birbirinden değerli oyuncularının elleri kolları olmayabilir, ama aslan gibi yürekleri var. Bu vatan sevgisi, Türkiye sevgisi ile dolu sapasağlam yürekleri ile hepimizi onurlandırdılar” ifadelerini kullandı

“TÜRKİYE BU ASLANLAR İÇİN AY-YILDIZ’IN ÇEVRESİNDE BİRLEŞTİ”

Türkiye’nin şu dönemde birlik, beraberlik ve dayanışmaya daha fazla ihtiyacının olduğunu vurgulayan Ağaoğlu, “Türkiye‘nin iç ve dış düşmanlarla boğuştuğu, en fazla birliğe, beraberliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğu bir dönemde o dağ gibi yürekleriyle, katıksız ve karşılıksız vatan sevgileriyle bu ülke insanlarını bir yumruk gibi birleştirdiler. Türkiye bu aslanlar için bölgesel, siyasal, etnik farklılıklarını, hiç düşünmeden Ay-Yıldız’ın çevresinde birleşti” açıklamasını yaptı.

“ASLANLARIMIZA BORCUMUZU ÖDEMENİN ZAMANIDIR”

Ali Ağaoğlu, bu tür sportif başarıların Türk halkını birbirine kenetlediğini vurgulayarak, “Ben çok uzun yıllardır Türk insanının böyle bir birlikteliğine tanık olmadım. Bunu bize sağlayan aslanlarımıza, şimdi borcumuzu ödemenin zamanıdır. Onlar engelleri aştı, sıra bizde. Elbette bu vatan sevgisinin bir karşılığı olamaz ama ben aslan yürekli takımımızın oyuncularına birer daire hediye ediyorum. Helali hoş olsun. Güle güle otursunlar” dedi.

KAPTAN OSMAN ÇAKMAK: “DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

Basın toplantısı sırasında Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları ile bir telefon görüşmesi de yapan Ali Ağaoğlu, Milli Takım oyuncularına Türk halkına büyük gurur yaşattıklarını, birlik ve beraberliği sağlayan temel unsur olduklarını belirtti. Final mücadelesinde İngiltere karşısında galibiyeti getiren golü atan Ampute Futbol Milli Takımı Kaptanı Gazi Osman Çakmak, toplantıya telefonla bağlanarak şu ifadeleri kullandı:

“Herkes adına teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelip bu duyguları paylaşmak isterim. Bize desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz.”

 

selyus