Ana Sayfa FUTBOL 13 Temmuz 2016

Atiba da Sosa da satılmıyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’da yaptığı basın toplantısında terörü bahane ederek Beşiktaş’tan ayrılmak isteyen Sosa ve transfer olacak dedikoduları çıkan Atiba için her isini de satmayacaklarını dile getirerek önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’da yaptığı basın toplantısında ne Atiba ne de Sosa’yı satmaya niyetlerinin olmadığını ifade etti. Atiba Hutchinson’un sözleşmesi olduğunu belirten Başkan Orman, “Atiba idmanlara çıkıyor ve bir yıl daha sözleşmesi var. Satmaya da niyetimiz yok. Sosa da aynı onu da satmaya niyetimiz yok” dedi.  

“BU BAHANELERE ANCAK KUŞLAR İNANIR”

Terör olaylarını bahane ederek Beşiktaş’tan ayrılmak isteyen Sosa’ya yüklenen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ”Başkan olduğum zaman her gün kulübe sporculardan ihtarnameler geliyordu. Bu sözleşmeler sadece Beşiktaş’ı mı bağlıyor? Biz Ferrari’ye niye tazminat ödedik? Türkiye’de terör varmış… Sosa buraya savaşın göbeğinden geldi. Sosa’yı biz son gün transfer ettik. Beşiktaş ile ve ülkemle kimse kendi ticari ihtirasları için dalga geçmeye kalkmasın. Ayrılmak istiyorsa konuşulur. Bu dünya 11 Eylül’ü yaşadı. Paris’te, Brüksel’de bombalar patladı. Bombaların patladığı ülkelerde sporcular o ülkeleri terk etmeye çalıştı mı? Bu bahanelere ancak kuşlar inanır.” diye konuştu

“BURAYA GELMENİN VE BURADAN AYRILMANIN BİR ZERAFETİ VAR”

Sözleşmelerde bizi koruyan maddeler var ve ne gerekiyorsa o yapılacak diyerek konuşmasına devam eden Başkan Orman, “Kontratlı futbolcuyla onayımız dışında görüşülmesi, ahlaken ve hukuken yanlıştır. Biz nasıl edimlerimizi yerine getiriyorsak futbolcular da sözlerini tutacak. Yoksa bedelini en ağır şekilde ödetirim. Atiba’nın da sözleşmesi var. İdmanlara çıkıyor. Bir yılı daha var. Satma niyetimiz yok. Sosa’yı da satma niyetimiz yok. Atiba’nın sözleşmesini düzeltip uzatabiliriz. Serdar on numara karakterli bir oyuncumuzdu. Ona hayatta başarılar diliyorum. Buraya gelmenin ve buradan ayrılmanın bir zerafeti var” şeklinde konuştu.

selyus