Ana Sayfa FUTBOL 8 Ağustos 2015

Başkan Erdem’den moral-motivasyon ziyareti

Yeni futbol sezonuna yoğun tempoda hazırlanan Sancaktepe Belediyespor,  2. etap hazırlık kampını Kartepe’de gerçekleştiriyor. Moral ve motivasyon amaçlı futbolcuları ziyaret eden Onursal Başkanı İsmail Erdem, Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar ve yönetim kurulu, futbolcularla bir araya geldi.

Sancaktepe Spor Kulübü Profesyonel Futbol Takımının önemli konukları vardı. 6 Ağustos Perşembe günü Kartepe’de gerçekleşen ziyarette Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar ve yönetim kurulu üyeleri futbol takımını ziyaret ederek, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yapılan hazırlık maçını yerinde takip ettiler.

BAŞKAN ERDEM, “SANCAKTEPE İSTANBUL GÜNDEMİNE DAMGASINI VURDU”

Yapılan hazırlık maçının ardından teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen başkanlar, hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Futbolcular hitap eden Onursal Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe ilçesinin her geçen gün gelişerek İstanbul’da adından en çok bahsettiren ilçelerden biri olmaya devam ettiğini,  hızla modernleşerek bir yandan da kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri ile İstanbul gündemine damgasını vurduğunu söyledi. Başkanımız futbolla ilgili yaptığı açıklamada: “ Sancaktepe Belediyespor profesyonel lig takımı olarak her türlü altyapıya sahip. Her geçen günde daha iyiye gidiyor. Biz istiyoruz ki Sancaktepe ikinci lig, birinci lig değil Süper Lig’de mücadele edecek hale gelsin. Bu yüzden hedeflerimiz büyük. Kademe kademe bunu hep birlikte başaracağız. İlk hedef olarak geçen senelerdeki 2. Lige yükselme mücadelemizi devam ettireceğiz. Sizlerin gayreti ile bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

KULÜP BAŞKANI CANKATAR, “HEDEFİMİZ İKİNCİ LİG”

Sezon başında hedef olarak ikinci lige yükselmeyi koyduklarını, yapılan çalışmalarının buna yönelik olduğunu belirten Kulüp Başkanımız Muhammed Ali Cankatar: “Sancaktepe Belediyespor ligdeki tecrübe ile bir kulübün nasıl başarılı olacağının göstermek için çalışıyor. Şu anda birinci hedef olarak belirlediğimiz ikinci lige çıkma hesaplarını bu yıl daha iyi çalışarak gerçekleştireceğiz. Takımımız yaptığı hazırlık kampları ile lige iyi bir şekilde hazırlanıyor” şeklinde konuştu.

Etiketler:
selyus