Ana Sayfa FUTBOL 21 Temmuz 2017

Başkan Erdem,den şampiyon takıma ziyaret

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Bolu Abant’ta. 3. Lig 1. Grup’ta 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak bitiren ve bu sene Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Sancaktepe Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına Bolu Abant’ta sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Moral ve motivasyon amaçlı futbolcuları ziyaret eden Onursal Başkan İsmail Erdem, Kulüp Başkanı Mehmet Genç, yönetim kurulu ve futbolcularla bir araya geldi.

19 Temmuz Çarşamba günü yapılan ziyarette teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Kulüp Onursal Başkanı Erdem ile Kulüp Başkanı Genç, hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ERDEM, “HEDEFLERİMİZ BÜYÜK. KADEME KADEME BUNU HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Geçen yıl elde edilen şampiyonluktan ötürü duyduğu gurur ve mutluluğu dile getirerek aynı başarının bu sene de yaşanacağına canı gönülden inandığını belirten Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe Belediyespor profesyonel lig takımı olarak her türlü altyapıya sahip. Her geçen günde daha iyiye gidiyor. Geçtiğimiz sezon hem lig de hem kupada çok güzel bir performans ortaya koyduk özellikle ligde sezon başı itibari ile ortaya koyduğumuz göze hoş gelen futbol ile tüm spor kamuoyunun takdirini kazandık ve bunun mükafatı olarak sezon sonunda ligin bitimine 2 hafta kala şampiyon olduk. Bizler bu takıma inandık, hocamıza futbolcu kardeşlerimize güvendik ve hamdolsun bu güvenimiz boşa çıkmadı. Yönetim Kurulumuz bu sene çıtayı daha yüksek tutarak hedefi TFF 1. Lig olarak belirledi ve transfer dönemi belirlenen hedefler doğrultusunda takıma takviyeler yapıldı. Bu yüzden hedeflerimiz büyük. Kademe kademe bunu hep birlikte başaracağız. Sizlerin gayreti ile bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN GENÇ, “TÜM SPOR KAMUOYUNA BU BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ”

Sezon başında hedef olarak TFF 1.lige yükselmeyi koyduklarını, yapılan çalışmalarının buna yönelik olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mehmet Genç, “Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonluk bizleri çok mutlu etti, ancak bir o kadar da işlerimizi zorlaştırdı. Tüm spor kamuoyuna bu başarının tesadüf olmadığını göstermek zorundayız. Yönetim kurulu olarak geçtiğimiz yıl elde edilen başarıyı bu yıl tekrar taçlandırmak için gerekli çalışmaları yaptık. Geçtiğimiz sezon başında futbolcu arkadaşlarla yaptığımız toplantıda onlara olan güven ve sezon sonunda şampiyon olacaklarına inancımızı belirtmiştik. Bu sezonda Futbol takımımıza çok güveniyoruz. Yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedef belli. Zorlu geçecek bu sezonun sonunda TFF 1. Lig’e çıkacağımıza canı gönülden inanıyorum. ” dedi.

Futbol takımının öğlen yaptığı idmanı yerinde takip eden Başkan Erdem idman sonrası penaltı atışları yaptı. Başarılı penaltı atışları ile dikkat çeken Başkan Erdem daha sonra Futbolcularla yemekte biraraya geldi.

selyus