Ana Sayfa FUTBOL 5 Temmuz 2017

Başkan Mehmet Genç, TFF Başkanı Demirören’i ziyaret etti

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ/ÖZEL HABER

Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir’i ziyaret etti. TFF Riva Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Demirören, 2. Lig’in yeni ekibi Sancaktepe Belediyespor’un Başkanı Mehmet Genç ve ekibini sıcak karşıladı. Sıcak karşılama ve sohbet toplantısına TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı ile TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez de katıldı.

Grubunda şampiyon olarak 2. Lig’e çıkan Sancaktepe Belediyespor’un Başkanı Mehmet Genç’i tebrik eden ve yeni sezonda başarıla dileyen Demirören, misafirlerine Türk futboluyla ilgili önemli bilgiler aktardı.

Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı İsmail Erdem’in selamlarını ileten Kulüp Başkanı Genç ise TFF Başkanı Demirören’e güzel misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Mehmet Genç, Başkan Demirören’e; arkasında Yıldırım Demirören yazan 34 No’lu Sancaktepe Spor Kulübü forması ile özel işlemeli çini porselen vazo hediye etti.

NOT: Haber, lingimizle beraber kanyak gösterilmeden kullanılması halinde tüm yasal haklarımızı kullanacağız…

selyus