Ana Sayfa FUTBOL 29 Ekim 2016

Başkan Türkmen, “Cumhuriyet Bayramı bu yıl çok anlamlı”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “1923’te kurduğumuz Cumhuriyetimizi, 15 Temmuz’da korumanın haklı gururunu yaşıyoruz. 14 Temmuz’dan sonra ilk kutladığımız Cumhuriyet Bayramı bu yıl çok anlamlı.”

Çamlıca Spor Kulübü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında futbol turnuvası düzenledi. Çamlıca Spor Kulübü tesislerinde yapılan turnuvaya kurumların basın mensupları katıldı. Turnuvada gazeteciler kıyasıya mücadele etti.

Kulübü ziyaret eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen turnuvaya katılan gazetecileri tebrik etti.

Cumhuriyet Bayramı’nın 93’üncü yıl dönümüyle ilgili açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 93’üncü yıl dönümü dolayısıyla bayram kutlamaları etkinliklerinde bir aradayız. Bu kutlamalar ülkemizin her yerinde ayrı bir etkinlikle yapılıyor. Ama Üsküdar’ımızda Çamlıca Spor Kulübümüz, bir turnuvayla kutlanıyor. Tebrik ediyorum saygı değer kulüp başkanımızı, ekibini, hocalarımızı sevgili gençlerimizi gözlerinden öpüyorum. Bayramı yediden yetmişe herkes kadın, erkek, genç, yaşlı, çoluk, çocuk bu yıl daha bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.

“CUMHURİYET’İMİZİ, 15 TEMMUZ’DA KORUMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

Bu yılın geçen yıllara göre daha anlamlı olduğunu belirten Başkan Türkmen, “1923’te kurduğumuz Cumhuriyetimizi, 15 Temmuz’da korumanın haklı gururunu yaşıyoruz. 14 Temmuz’dan sonra ilk kutladığımız Cumhuriyet Bayramı bu yıl çok anlamlı. Gazilerimiz de var aramızda, şehit yakınlarımız var. Dolayısıyla bu yıl Cumhuriyet Bayramı özel bir bayram oldu bizim için. İnşallah 2023’e daha emin adımlarla yürüyoruz” şeklinde konuştu.

İlginizi çekebilir

Fatih Terim diyor ki!

Fatih Terim diyor ki!

selyus