Ana Sayfa FUTBOL 10 Ekim 2017

Bilal Erdoğan da Ampute Milli maçında idi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Takımı’nın bu başarısından dolayı gururu olduklarını söyleyerek, “Herhalde Ampute Futbolu’na Türkiye’nin ismini çok büyük harflerle kazımış oldular” dedi.

Ampute Futbol Milli Takımı, EAFF Ampute Avrupa Şampiyonası’nda İngiltere’yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, “Hak ettikleri bir kupa kazandılar. Herhalde Ampute Futbolu’na Türkiye’nin ismini çok büyük harflerle kazımış oldular. Bundan sonra da başarıları devam edecektir. Ben kamuoyunun da Ampute Futbolu’nu ihmal etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Daha çok maçlarının yayınlanması gerekiyor. Maçları yayınlanırsa daha fazla sponsor bulacaklar. Böyle olunca da bu spor daha çok gelişecek. Ampute vatandaşlarımız daha çok futbolla vakit geçirecek. Ben de yeni yeni öğreniyorum ama bugün müthiş bir keyif aldık. İnşallah devamını da izleriz” diye konuştu.

“STAT TIKLIM TIKLIM DOLUYDU”

Son zamanlarda milli maçlarda yaşanan seyirci sıkıntısının bu maçta bulunmadığını belirten Erdoğan, “Stat tıklım tıklım doluydu. Son zamanlarda milli futbol maçlarında bu yönden sıkıntılar yaşıyoruz. Ampute Futbolu bize bunları unutturdu. Bunun için de onlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

selyus