Ana Sayfa FUTBOL 7 Ocak 2014

Çekmeköy’de futbol bir tutku

Çekmeköy İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Başkanlığını Hüseyin Yüksek’in yaptığı Çekmeköy Spor Kulübü’nün forma dağıtım törenine katıldılar. 

Çekmeköy Spor Kulübü futbol okullarının malzeme dağıtım töreni Merkez Mahallesi’nde bulunan Çekmeköy Spor Kulübü sahasında gerçekleşti. Kulüp Başkanı Hüseyin Yüksek’in ev sahipliğinde gerçekleşen törene İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Yüksek, Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcuların aileleri ve A Takım futbolcuları katıldı.

Forma törenine katılan Başkan Poyraz, dört yıl önce ilçe olan Çekmeköy’ün yatırımlar ile büyük aşama kaydettiğini, modern ve model olma yolunda ilerlediğini vurguladı. Başkan Poyraz, “Yapılacak kapalı spor salonu ile gençlerimizin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunarak onları sokaktaki tehlikelerden uzak tutacağız.” dedi. Forma dağıtım töreninde ailelere ve Çekmeköy Spor Kulübü yönetimine Çekmeköy’de spora destek verdikleri için teşekkür eden Başkan Poyraz, konuşmaların ardından protokol ile birlikte geleceğin yıldız adaylarına formalarını dağıttılar.

Etiketler:
selyus