Ana Sayfa FUTBOL 18 Aralık 2016

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şenol Güneş spor kompleksi ve stadını açtı

Açılışı yapılan Trabzon Spor Kulübü Spor Kompleksi ve futbol stadının adını Şenol Güneş olarak açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şenol Güneş kardeşimizle biz dünya üçüncülüğünü kazandık. Milli Takımımızın kaleciliğini yıllarca başarıyla yaptı, kaptanlığını yaptı, Trabzonspor’un o çok güçlü olduğu dönemlerde de yine kalecisiydi.” dedi.

Açılışı yapılan spor kompleksinin ve futbol stadının adını Şenol Güneş olarak açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şenol Güneş kardeşimizle biz dünya üçüncülüğünü kazandık. Millı Takımımızın kaleciliğini yıllarca başarıyla yaptı, kaptanlığını yaptı, Trabzonspor’un o çok güçlü olduğu dönemlerde de yine kalecisiydi. Arkadaşlarımla yaptığım değerlendirmeler neticesinde de bizler stadın adını da Şenol Güneş yapmaya karar verdik” diye konuştu.

Açılışa Katar heyetinin yanı sıra Gürcistan’dan gelen davetliler, bakanlar Süleyman Soylu, Recep Akdağ, Akif Çağatay Kılıç, Mevlüt Çavuşoğlu, Naci Ağbal, Bülent Tüfekçi, Faruk Özlü, Faruk Çelik ve Nihat Zeybekçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor eski kulüp başkanları, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi Taha Akgül, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri ile binlerce taraftar katıldı.

selyus