Ana Sayfa FUTBOL 28 Eylül 2015

Cüneyt Çakır, Real Madrid maçını yönetecek

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Malmö-Real Madrid maçını yönetecek olan dünyanın bir numaralı FİFA Kokartlı hakemlerinden Türkiye’nin gururu Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy’un 4. hakem olacağı müsabakada Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek de ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek. Bir diğer FİFA Kokartlı hakemimiz Halis Özkahya ise Lazio-St. Etienne maçını yönetecek.

Dünyanın bir numaralı FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, İsveç’in Malmö ile İspanya’nın Real Madrid takımları arasında 30 Eylül 2015 Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçını yönetecek.

İsveç’in Malmö şehrindeki Malmö Stadyumu’nda TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşmada Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy’un 4. hakem olacağı müsabakada Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek de ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

HALİS ÖZKAHYA, LAZİO-ST. ETİENNE MAÇINI YÖNETECEK          

FIFA kokartlı hakemlerimizden Halis Özkahya, İtalya’nın Lazio ile Fransa’nın St. Etienne takımları arasında 1 Ekim 2015 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi G Grubu maçını yönetecek.

İtalya’nın başkenti Roma’daki Olimpiyat Stadyumu’nda TSİ 20.00’de başlayacak karşılaşmada Özkahya’nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Ekrem Kan yapacak. Cem Satman’ın 4. hakem olacağı müsabakada, Tolga Özkalfa ve Ali Palabıyık da ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

selyus