Ana Sayfa FUTBOL 28 Kasım 2015

Ertem Şener ile Fasl-ı Siyaset

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde 91.’sini gerçekleştirdiği Fasl-ı Siyaset Programının konuğu ünlü spor adamı Ertem Şener’di.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın 13 yıldır aralıksız düzenlediği Fasl-ı Siyaset Programının 91. oturumunun konuğu ünlü spor adamı Ertem Şener’di.

27 Kasım Cuma günü Dila Otel Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve moderatörlüğünü İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Sarıhan’ın yaptığı 91. Fasl-ı Siyaset Programına Kadıköylüler yoğun ilgi gösterdi.

‘Türk Futbolu’nun değerlendirildiği programda Ertem Şener, izleyicilere keyifli bir anlatımla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini, bağlılığını ve onunla ilgili anılarını anlattı. Ertem Şener ayrıca; futbol dünyası ile ilgili bilgi ve tecrübelerini programın konuklarına aktardı.

Hoş ve güzel bir söyleşi gerçekleştiren Şener, programın son bölümünde programı titizlikle takip eden Kadıköylülerin suallerini yanıtladı.

91. Fasl-ı Siyaset Programında kısa bir konuşma yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Fasl-ı Siyaset kitabımıza kattığı renkli sayfadan ötürü sayın Ertem Şener’e teşekkür ettiğini belirterek, kendisine isminin hat yazısıyla kaligrafi edildiği çini bir tabak takdim etti.  Kaynak: Murat Bangir

 

 

selyus