Ana Sayfa FUTBOL 17 Ekim 2016

Fatih Terim Arda Turan suç ortaklığı var!

Arda Turan krizine dair açıklama yapan Giray Bulak, “Bunun sebepleri var tabi ki. Bunu biz çok tartıştık televizyonlarda. İşin içinden çıkamadık. Çünkü durumu ne Arda açıklayabiliyor ne Fatih hoca açıklayabiliyor. Dünyadaki en büyük ortaklık suç ortaklığıdır. Demek ki bir suç ortaklığı var burada da ikisinin de açıklayamadığı” ifadelerini kullandı.

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ve moderatörlüğünü Beşiktaş’ın Efsane yıldızları ‘Metin-Ali-Feyyaz’ üçlüsünden ‘Futbolun Beyefendisi’ lakabıyla tanınan Ali Gültiken’in yaptığı Spor Söyleşisi programının konuğu Giray Bulak oldu. Lise öğrencileriyle bir araya geldikleri programda interaktif bir söyleşi gerçekleştiren ikili, Arda Turan krizinde ağır konuştu. Arda krizine ilişkin konuşan efsane futbolcu Ali Gültiken, “Arda Turan’ın milli takıma alınmaması kabul edilir değil” dedi.

“ARDA TURAN’IN MİLLİ TAKIMA ALINMAMASI KABUL EDİLİR DEĞİL”

Son dönemde milli takımda yaşanan futbolcu krizlerine ilişkin konuşan Ali Gültiken, “Arda Turan demek ki yeterli değil, daha çok çalışması lazım. Tabi ki Arda Turan’ın milli takıma alınmaması kabul edilir bir şey değil. Arda gibi bir yeteneğiniz var, dünyanın en büyük takımlarından bir tanesinde oynuyor. Siz bu oyuncuyu milli takımda görmediğiniz zaman ya da Selçuk ve Caner için de geçerli bu durum, bu seviyedeki oyuncuları almadığınız zaman tatmin edici bir şekilde açıklanması lazım. Açıklanmazsa bu kaos devam eder ve insanlar da hak etmedikleri davranışları görebilirler. Maalesef şu anda yönetilemeyen bir süreç var” dedi.

Giray Bulak ise Arda Turan krizine, “Bunun sebepleri var tabi ki. Bunu biz çok tartıştık televizyonlarda. İşin içinden çıkamadık. Çünkü durumu ne Arda açıklayabiliyor ne Fatih hoca açıklayabiliyor. Dünyadaki en büyük ortaklık suç ortaklığıdır. Demek ki bir suç ortaklığı var burada da ikisinin de açıklayamadığı” ifadelerini kullandı. 

selyus